• Top Vizionate Pro TV
 • Generale Ştirile Pro Tv
 • Sport Digi Sport 1
 • Filme FilmBox HD
 • Stiinta & Documentare Secretele Bibliei dezvăluite - Adev...
 • Desene animate Duck TV
 • Stiri Sinteza zilei
 • Muzica Cat Music Live

Acum: Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 9

01:55

Urmează mai târziu

Viasat Explore

 • 01:10

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 8

  408. Mahoneys vânează în sălbăticia îndepărtată, într-una dintre cele mai slab populate zone ale lumii. Victoria Diggers discută despre un proiect în colaborare, cu o valoare de mai multe milioane.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, ca.

Mâine (21 Octombrie)

 • 00:20

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 11

  Afaceri riscante. După ce pierd două săptămâni de minerit din cauza incendiilor de vegetație, Claudia și Robin îndrăznesc să se întoarcă la Two Mile. Scrappy Larry intră în zona incendiată ca să-și salveze tractorul.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăr.

 • 00:45

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 12

  Nu există țară pentru cei cărora le e frig. Vine iarna. Claudia e frustrată fiindcă lui Robin îi ia prea mult timp să taie și să scoată din mină bolovanul de 90 de tone. Vremea rea îi face pe ceilalți membri ai echipei să se simtă nefericiți.Mai nou, auru.

 • 01:10

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 8

  408. Mahoneys vânează în sălbăticia îndepărtată, într-una dintre cele mai slab populate zone ale lumii. Victoria Diggers discută despre un proiect în colaborare, cu o valoare de mai multe milioane.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, ca.

 • 01:55

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 9

  Puși pe farse. Mai e o săptămână până la finalul sezonului de iarnă la pescuit. Bold Contender pleacă spre sud, spre Port Davey, pentru o ultimă încercare, dar căpitanul Squizzy nu e singurul care iese în larg.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani.

 • 02:40

  Rable resuscitate Sezonul 1 - Episodul 9

  Metro. Dacă ai zăcut 16 ani într-un garaj, e de înţeles că miroşi urât şi eşti cam ruginit, dar acest Metro e ca nou, având la bord doar 25 700 km. Are şanse să aducă ceva profit?Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu zi ca să cumpere maşini vec.

 • 03:30

  Rable resuscitate Sezonul 1 - Episodul 10

  Alfa. Gus şi Will găsesc într-un şopron un Alfa 155 întreg, cu piese originale, cu puţini kilometri la bord şi ieftin: toate elementele esenţiale pentru afacerile cu maşini. Dar apoi urcă maşina pe rampă...Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 04:15

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 1

  Audi. Will și Gus găsesc un roadster Audi Quattro care a văzut și zile mai bune, dar are multe probleme. Capota nu mai poate fi dată jos, iar eșapamentul e distrus. Categoric, e o mașină care trebuie luată!Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 05:05

  Mașinării în Las Vegas Sezonul 2 - Episodul 7

  Viva Las Vegas!. Băieții construiesc un automobil-omagiu pentru Vegas: un model de viteză strălucitor, pentru un client care vrea să meargă ostentativ prin oraș. Steve îi adaugă un suvenir rar, dintr-un cazinou.Steve Darnell, un profesionist auto impresio.

 • 05:55

  Mașinării în Las Vegas Sezonul 2 - Episodul 8

  Un Chevy cu flăcări. Steve transformă o camionetă Chevy din 1955 într-o viziune apocaliptică, în flăcări. Clientul e expert în demolări, iar Steve vrea ca mașina pe care i-o face să reflecte profesia proprietarului.Steve Darnell, un profesionist auto impr.

 • 07:00

  Rable resuscitate Sezonul 1 - Episodul 10

  Alfa. Gus şi Will găsesc într-un şopron un Alfa 155 întreg, cu piese originale, cu puţini kilometri la bord şi ieftin: toate elementele esenţiale pentru afacerile cu maşini. Dar apoi urcă maşina pe rampă...Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 07:45

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 2

  Prăbuşirea. După un dezastru, cineva e obligat să-şi refacă adăpostul din copac, iar când proviziile se împuţinează periculos de mult, altcineva trebuie să dea dovadă de ingeniozitate ca să supravieţuiască.În America mai există puţine locuri cu adevărat s.

 • 08:30

  Marile fluvii ale lumii Sezonul 1 - Episodul 2

  Dunărea. Fluviul european Dunărea e considerat unul dintre cele mai periclitate din lume. Jeremy caută aici un peşte atât de valoros, încât e braconat până la dispariţie, şi un prădător mare cât un om.Marile specii de peşti de apă dulce ai lumii dispar. E.

 • 09:20

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 10

  Final de sezon. Sezonul de iarnă la pescuit homar se încheie peste două zile. Doar trei vase din flota inițială de șase au mai rămas în joc: Triton, Bold Contender și Ansons Bay.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari.

 • 10:05

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 2 - Episodul 2

  202. După ce şi-au ratat obiectivul pentru sezonul trecut, minerii Chris şi Greg Clark decid să rişte totul sau nimic. Un contract cu risc mare le-ar putea aduce necazuri mari, căci primesc veşti cumplite.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 10:55

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 1

  101. Cea mai mare sculptură din bronz ajunge pe cheiul din Plymouth. Echipa de la Kings Heavy Haulage se pregătește s-o ghideze pe străzile înghesuite din oraș, spre destinația ei finală.Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silozuri gigantice, co.

 • 11:40

  Febra jadului Sezonul 4 - Episodul 7

  Ce scapă printre degete. Echipa luptă cu ploaia şi noroiul ca să intre mai adânc în zăcămintele din Puţul 3. Claudia află că un cumpărător important e în drum spre Jade City, deci începe cursa pentru jad de bună calitate.Mai nou, aurul e verde! Programul.

 • 12:05

  Febra jadului Sezonul 4 - Episodul 8

  Dezamăgire generală. Echipa se grăbeşte să facă a patra incizie în zăcământul din Puţul 3. Henry, importantul cumpărător de jad, ajunge în Jade City, dar nu e impresionat de calitatea pietrelor, spre dezamăgirea generală.Mai nou, aurul e verde! Programul.

 • 12:30

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 7

  207. Echipajul de pe Bold Contender are parte de un început dificil în ultima parte a sezonului de iarnă. Căpitanul Squizzy are la bord homari în valoare de peste 30.000$, însă are probleme mari.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase.

 • 13:15

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 8

  208. E ultima săptămână a sezonului de iarnă pentru pescuit homari, dar puternicul curent din strâmtoarea Bass târăște vasul Ella Rose periculos de aproape de stâncile ascuțite ale Insulei Three Hummocks.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale u.

 • 14:00

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 1

  Pești rentabili. Au mai rămas doar zece săptămâni până la finalul sezonului de iarnă pentru pescuit homar-de-stâncă. E ultima șansă a pescarilor de a-și mări contul din bancă până la următorul sezon, de la primăvară.Urmărim dramele reale trăite de șase că.

 • 14:50

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 2

  Superstiții. Sezonul de iarnă la pescuit homar e în plin avânt. Squizzy, căpitanul lui Bold Contender, e presat cu o comandă specială. Danny, căpitanul lui William Norling, pescuiește în Strâmtoarea Bering.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale.

 • 15:35

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 3

  Furtuna. Căpitanul Squizzy muncește din greu pentru o comandă de 200 kg de homari. Căpitanul Warren are peste 300 de homari în cală, dar norocul nu-i va zâmbi la nesfârșit.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari, care.

 • 16:25

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 4

  Pe urmele homarilor. Clive, căpitanul lui Minnamurra, trebuie să pescuiască mai mult dacă vrea să aibă șanse la profit. În Strâmtoarea Bering, căpitanul Danny folosește un sonar de adâncime ca să găsească homari uriași.Urmărim dramele reale trăite de șase.

 • 17:10

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 13

  Suzuki SJ. Băieții caută un 4x4, căci cererea e foarte mare. Din păcate, cu bugetul lor nu-și pot permite cine știe ce model. Will are un plan abil și virează spre un Suzuki care îi aparține unui prieten.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu zi.

 • 17:55

  Monştrii apelor Sezonul 5 - Episodul 5

  Vampirii din adâncuri. Se vorbește despre o invazie de coșmar a unor ființe primitive, care sug sânge, la granița dintre SUA și Canada. Jeremy pleacă să se lupte cu cel mai vechi monstru al apelor întâlnit vreodată de el.Jeremy Wade, pescar extrem, caută.

 • 18:50

  Greșeli inginerești grave Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Chicago e apăsat de o problemă de inginerie urgentă, dar de ce se inundă masiv clădiri celebre din acest oraș? Și ce eroare inginerească a impus abandonarea unei gări monumentale?De la extraordinar până la ridicol, această serie dezvăluie eșecuri uri.

 • 19:35

  Febra jadului Sezonul 4 - Episodul 5

  Luptă grea. Se amână tăierea unui filon care ar putea valora un milion de dolari, căci echipamentele vechi cedează. Dar un ferăstrău nou ar putea dezvălui o şansă neaşteptată într-o veche moştenire de familie.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăreşte pe.

 • 20:00

  Febra jadului Sezonul 4 - Episodul 6

  Fracturi masive. În sfârşit, începe tăierea bucăţilor uriaşe de jad din mina Dynasty, dar acestea se fracturează masiv. Jade City are emoţii mari când două camioane mari se răstoarnă pe acelaşi segment de autostradă.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăr.

 • 20:25

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 10

  310. Gold Gypsies sunt la un pas să cedeze după ce găsesc semne că braconierii le fură aurul. Scrappers mai au de strâns 62 de uncii, iar Rod şi Eric încearcă să repare o bandă transportoare stricată.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur,.

 • 21:10

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 6

  Megahotelul plutitor. În Amsterdam, muncitorii lucrează la unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din istoria orașului: cu peste 90 m înălțime și 650 de camere ultraluxoase, Hotelul nhow va schimba peisajul urban local.O serie de referinţă, care urmăreş.

 • 22:00

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 7

  Cel mai mare vas de mărfuri din lume. Un episod care urmărește construirea celei mai noi generații de vase-container. Cu peste 400 m lungime și 60 m lățime, aceste vase vor fi cele mai mari construite vreodată pentru transportul de marfă.O serie de referi.

 • 22:45

  Super tunelul Londrei Sezonul 3 - Episodul 2

  302. Cynthia Myndhardt se ocupă de proiectul de modernizare a gării Londra Paddington. Rochelle Jackson e la început de carieră, se pregătește să devină mecanic de metrou pe traseul Elizabeth Line.Seria urmăreşte o echipă de peste 10.000 de ingineri şi mu.

 • 23:45

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 3

  103. O cisternă de bere de 32 m lungime trebuie să călătorească pe drumurile înguste din Yorkshire, ca să fie instalată la berăria Heineken din Tadcaster, punând la încercare măiestria șoferului Phil Neal.Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silo.

 • 00:35

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Cel mai mare cort de circ din Marea Britanie trebuie mutat în alt oraș, dar e nevoie de 22 de camioane pentru a încărca tot echipamentul. Echipele lucrează până noaptea târziu ca să-l livreze la timp.Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silo.

 • 01:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 02:05

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 10

  Final de sezon. Sezonul de iarnă la pescuit homar se încheie peste două zile. Doar trei vase din flota inițială de șase au mai rămas în joc: Triton, Bold Contender și Ansons Bay.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari.

 • 02:55

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 8

  Confruntare directă. Cursa pentru finalizarea celor mai mari proiecte încercate vreodată de aceşti oameni se soldează cu confruntări directe. Este vorba aici despre lupta pentru supravieţuire.În America mai există puţine locuri cu adevărat sălbatice, însă.

Poimâine (22 Octombrie)

 • 00:35

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Cel mai mare cort de circ din Marea Britanie trebuie mutat în alt oraș, dar e nevoie de 22 de camioane pentru a încărca tot echipamentul. Echipele lucrează până noaptea târziu ca să-l livreze la timp.Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silo.

 • 01:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 02:05

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 10

  Final de sezon. Sezonul de iarnă la pescuit homar se încheie peste două zile. Doar trei vase din flota inițială de șase au mai rămas în joc: Triton, Bold Contender și Ansons Bay.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari.

 • 02:55

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 8

  Confruntare directă. Cursa pentru finalizarea celor mai mari proiecte încercate vreodată de aceşti oameni se soldează cu confruntări directe. Este vorba aici despre lupta pentru supravieţuire.În America mai există puţine locuri cu adevărat sălbatice, însă.

 • 03:35

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 1

  Te urci sus de tot sau mori. În pădurile din regiunea Pacific Northwest trăiesc oameni curajoşi şi incredibil de iscusiţi, care vor să se bucure de libertatea supremă: ei trăiesc în frunzişul arborilor, departe de civilizaţie.În America mai există puţine.

 • 04:20

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 2

  Prăbuşirea. După un dezastru, cineva e obligat să-şi refacă adăpostul din copac, iar când proviziile se împuţinează periculos de mult, altcineva trebuie să dea dovadă de ingeniozitate ca să supravieţuiască.În America mai există puţine locuri cu adevărat s.

 • 05:05

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 6

  Raiduri nocturne. Stelele strălucesc, dar o misiune de salvare lasă un cămin vulnerabil, descoperit. Dispare un armăsar foarte preţuit.În America mai există puţine locuri cu adevărat sălbatice, însă o anumită zonă a rămas practic neatinsă: coronamentul pă.

 • 05:45

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 7

  Calea războiului. Braconieri ilegali ameninţă existenţa oamenilor pădurii, dar răzbunarea ar putea veni cu preţul vieţii...În America mai există puţine locuri cu adevărat sălbatice, însă o anumită zonă a rămas practic neatinsă: coronamentul pădurilor din.

 • 07:15

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 1

  Audi. Will și Gus găsesc un roadster Audi Quattro care a văzut și zile mai bune, dar are multe probleme. Capota nu mai poate fi dată jos, iar eșapamentul e distrus. Categoric, e o mașină care trebuie luată!Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 08:00

  Oamenii pădurii Sezonul 1 - Episodul 3

  Atenţie, suprafaţă umedă şi alunecoasă!. Plecat să caute provizii de bază, Jay trebuie să străbată zone cu ape îngheţate. Ethan şi Aza fac o descoperire explozivă.În America mai există puţine locuri cu adevărat sălbatice, însă o anumită zonă a rămas pract.

 • 08:45

  Marile fluvii ale lumii Sezonul 1 - Episodul 3

  Yangtze. În Yangtze, cel mai mare fluviu din Asia, trăiau cândva mamifere acvatice rare şi foarte mulţi peşti. Jeremy vizitează Shanghai, imensul Baraj al Celor Trei Defileuri şi munţii din provincia Yunnan.Marile specii de peşti de apă dulce ai lumii dis.

 • 09:35

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 1

  201. Squizzy, căpitanul lui Bold Contender, iese în larg, sperând să profite de pe urma prețului mare al kilogramului de homar. Pescuiește în sudul Tasmaniei și ar vrea să prindă 1900 de homari.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase d.

 • 10:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 2 - Episodul 3

  203. După ce au început sezonul în formă excelentă, prospectorii Henri şi Kellie pornesc spre Lacul Cowan, înarmaţi cu o nouă piesă tehnologică, dar planurile lor de a se îmbogăţi sunt puse la încercare.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de a.

 • 11:05

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 2

  102. Un tun antiaerian din Al Doilea Război Mondial trebuie demontat înainte de a porni la un drum lung, dar metalul corodat încet, în ani de zile, complică operațiunea. Va reuși echipa sau va da greș?Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silozuri.

 • 11:55

  Febra jadului Sezonul 4 - Episodul 9

  Ziua mutării. Echipa Claudei e suprasolicitată de misiunea uriaşă de a demonta tabăra minerilor, ca să o mute la 2 Mile. Ca atare, se lasă cu scântei când tabăra e lovită de boală şi de un val de caniculă.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăreşte peripe.

 • 12:15

  Febra jadului Sezonul 4 - Episodul 10

  La pământ. Luptându-se cu o încărcătură grea şi instabilă pe drumul spre 2 Mile, Josh se desparte de convoi şi petrece o noapte singuratică pe traseu. Robin şi Claudia merg mai departe spre noua tabără.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăreşte peripeţii.

 • 12:40

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 5

  405. Visul de milioane al celor de la Victoria Diggers ajunge într-un punct critic. Dirt Dogs urmăresc niște hoți de aur, iar Mahoneys descoperă o crimă misterioasă.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, sperând că vor d.

 • 13:25

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 6

  406. Luptând pentru supraviețuire, Victoria Diggers ar putea găsi o pepită uriașă. Gold Gypsies se chinuie să scape de niște șerpi veninoși și nu renunță la visul lor de a găsi aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm,.

 • 14:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 7

  407. Gold Gypsies descoperă un meteorit are ar putea valora multe mii de dolari. Mahoneys caută mai multe pepite mari, folosind vechea hartă a comorii, lăsată de bunicul lui Ted.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, spe.

 • 15:00

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 8

  408. Mahoneys vânează în sălbăticia îndepărtată, într-una dintre cele mai slab populate zone ale lumii. Victoria Diggers discută despre un proiect în colaborare, cu o valoare de mai multe milioane.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, ca.

 • 15:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 16:35

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 10

  410. Cei de la Victoria Diggers se tem că tot aurul din puțurile miniere pe care le excavează ei a fost deja spălat. Noua instalație extractoare a lui Jake scoate la lumină un filon de 100 de uncii.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, c.

 • 17:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 11

  411. Se apropie sfârșitul sezonului. Scrappers și-au depășit bugetul cu peste 185.000$. Sezonul celor de la Dirt Dogs a mers foarte prost. O furtună puternică îi pune în pericol pe Victoria Diggers.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, c.

 • 18:05

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 12

  412. Instalația masivă a celor de la Dirt Dogs se strică din cauza arșiței cumplite, căci sunt 50˚C. Echipele Mahoneys și Gold Gypsies își asumă în ultima clipă un risc care le ajută să găsească mult aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 18:50

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 13

  413. Pe final de sezon, Neville și Mick sunt gata să dea de altă pepită-monstru. Dirt Dogs încheie o înțelegere în ultima clipă. Alex de la Scrappers plătește prețul suprem fiindcă și-a riscat economiile.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 19:40

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 5 - Episodul 1

  501. Victoria Diggers se întorc să caute pepite de aur în valoare de milioane de dolari. Noul utilaj al echipei de începători Dust Devils se defectează, iar Gold Gypsies sunt loviți de o nenorocire.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, c.

 • 20:25

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 5 - Episodul 2

  502. Poseidon Crew trăiește un dezastru financiar. Instalația de spălat nisipul a celor de la Victoria Diggers costă 150.000$, dar vine cu defecțiuni majore. Goldtimers pun în joc viitorul familiilor lor.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 21:10

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 5 - Episodul 3

  503. Dust Devils sunt obligați să-și închidă complet exploatarea. Poseidon Crew își vede zona de lucru inundată, deci trebuie să-și abandoneze puțul cel mai adânc și să-și apere zona de prospectori rivali.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 22:00

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 5 - Episodul 4

  504. Gold Gypsies fac o descoperire care le-ar putea asigura un sezon formidabil. Victoria Diggers se lovesc de probleme birocratice, care îl exasperează pe Neville. Goldtimers au de-a face cu hoți de aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 22:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 5 - Episodul 9

  509. Echipa Poseidon dă lovitura, deși fuseseră obligați să facă prospecții pentru supraviețuire. Începătorilor Goldtimers le merge tot mai rău. Dust Devils găsesc un zăcământ de un milion de dolari.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur,.

 • 23:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 2 - Episodul 9

  209. Dirt Dogs au o nouă problemă de categoria grea, Gold Gypsies se aruncă într-o misiune finală de tip "totul sau nimic", iar Rick se dă peste cap ca să-şi salveze situaţia din acest sezon.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care ris.

 • 00:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 2 - Episodul 10

  210. Dirt Dogs ajung în Kalgoorlie ca să prelucreze aurul pe care l-au strâns, iar Kellie şi Henri intră într-o cursă contra cronometru ca să pună mâna pe un contract profitabil.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, spe.

 • 01:00

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 2

  302. Instalaţia echipei Dirt Dogs are probleme. În sfârşit, Scrappers ajung pe terenul aurifer cu noul lor utilaj. Tyler se alătură echipei de căutători formată din Ted şi Lecky Mahoney, părinţii ei.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur,.

 • 01:50

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 1

  301. După o descoperire masivă, Dirty Dogs speră să-şi atingă obiectivul de un milion $ pe acest an. Gold Gypsies cred că o nouă parcelă va fi şansa lor. Scrappers şi-au făcut o instalaţie de spălat aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de a.

 • 02:35

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 1

  201. Squizzy, căpitanul lui Bold Contender, iese în larg, sperând să profite de pe urma prețului mare al kilogramului de homar. Pescuiește în sudul Tasmaniei și ar vrea să prindă 1900 de homari.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase d.