• Top Vizionate Pro TV
 • Generale Pro TV
 • Sport Fotbal European
 • Filme Drumul unui câine către casă
 • Stiinta & Documentare Infidelităţi Sezonul 4 - Episodul 1...
 • Desene animate Duck TV
 • Stiri Digi 24
 • Muzica Cat Music Live

Acum: Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 10

05:45

Mai sunt ramase 11 minute

Urmează mai târziu

Viasat Explore

 • 05:45

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 10

  O dubiță abandonată pe un drum de edec izolat le pune probleme serioase lui Steve și Martei. Când se strică un camion cu amestec asfaltic, Fluff trebuie să intervină înainte să se usuce încărcătura.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit.

 • 06:35

  Regii sculptori Sezonul 1 - Episodul 12

  Parteneri de viaţă ciudaţi. Mark primește o comandă pentru un pat imens, în ciuda faptului că nu a mai sculptat paturi. Little Man descoperă sculptura în gheață la o lucrare care se dovedește a fi de proporții neașteptate.Urmărim lumea unică a celor care.

 • 07:10

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 5

  Un zgârie-nori triplu. Inginerii din Chicago construiesc un trio de clădiri masive, interconectate: Vista Tower, în valoare de un miliard de dolari. Cea mai înaltă dintre ele va avea 101 etaje și o înălțime de 365 m.O serie de referinţă, care urmăreşte bă.

 • 08:00

  Un aventurier la pescuit Sezonul 3 - Episodul 10

  Andaman. Cyril vine în Insulele Andaman cu misiunea de a ajunge într-unul dintre cele mai izolate locuri din lume, pe insula vulcanică Barren, unde să pescuiască pești de mari dimensiuni.Urmărim aventurile pescarului Cyril Chauquet, care străbate lumea în.

 • 08:45

  Monştrii apelor Sezonul 8 - Episodul 6

  Secrete din largul mării. În acest episod special, intrăm în culise ca să aflăm detalii unice despre cum se filmează un întreg sezon din seria „Monștrii apelor".Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosi.

 • 09:35

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 2 - Episodul 1

  201. Un utilaj de 44 de tone, rămas de-a latul autostrăzii M1 la ora de vârf, le dă dureri de cap lui Steve, managerul operațiunilor de recuperare de la Crouch, și Pat, unul dintre cei mai tineri angajați.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu.

 • 10:25

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 2 - Episodul 2

  202. Steve are o cisternă răsturnată, plină cu propan inflamabil. Șeful operațiunilor de recuperare de la Lantern are de ridicat un utilaj de 44 de tone din șanț, lângă un sens giratoriu cu cinci benzi.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gab.

 • 11:10

  Greșeli inginerești grave Sezonul 2 - Episodul 4

  204. O navă distruge un element emblematic pentru Florida. În Germania, un proiect revoluționar se prăbușește la pământ, iar un pod inovator din centrul orașului Copenhaga stârnește controverse.De la extraordinar până la ridicol, această serie dezvăluie e.

 • 12:00

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 6

  Det caută un SUV mic. Pentru cele mai multe şoferiţe, SUV-ul e ideal. Dar e recomandabil oare să cumperi astfel de maşini, care costă sub 10 000 de euro? Det Müller ajută o telespectatoare să-şi găsească maşina perfectă.Patru moderatori cu adrenalina pomp.

 • 12:45

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 1

  Încă o cărămidă prinsă în zid. Charlie Norman provine dintr-un șir lung de zidari profesioniști. Refăcând o veche pivniță de vinuri, clanul Norman caută cărămizi din epoca Războiului de Independență și discută despre genealogie.Un documentar fascinant, ca.

 • 13:30

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 2

  O plimbare prin pădure. Societatea pentru Conservarea Sudului Munților Apalași comandă un refugiu pentru drumeții de pe Traseul Apalașilor. Folosind tehnici vechi, Charlie și echipa lui construiesc un pavilion.Un documentar fascinant, care combină persona.

 • 14:10

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 5

  205. Viața pe mare poate fi singuratică, mai ales când nu prinzi homari. Căpitanii Squizzy și Deckie Tabor nu reușesc să prindă nimic, fiindcă misterioasele creaturi numite „pirozomi" s-au întors.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase.

 • 15:00

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 6

  206. Echipajul de pe Ella Rose caută homari lângă Insula Three Hummocks, în nordul Tasmaniei. Au prins deja cel mai mare exemplar al sezonului: un uriaș de 3,8 kg, dar vor să mai prindă și altele.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase.

 • 15:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 1 - Episodul 1

  101. În legendarele zone aurifere din vestul Australiei, trei echipe de căutători de aur greu încercaţi îşi riscă visurile şi viitorul pentru a câştiga cea mai mare recompensă în aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm.

 • 16:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 1 - Episodul 2

  102. Echipamente defecte şi un joc de noroc cu miză mare ameninţă să dea peste cap sezonul de căutat aur, atât pentru Dirt Dogs, cât şi pentru Gold Gypsies.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, sperând că vor da lovitur.

 • 17:20

  Salvatorii din Australia Sezonul 1 - Episodul 5

  Cel mai bun prieten al omului. Echipa trebuie să ridice un ponton plutitor, care are probleme și nu mai plutește, dar oamenii sunt la pământ cu moralul, ca niciodată. În plus, culmea e că s-a îmbolnăvit Mr. Bent, câinele lui Luke.Intrăm în lumea cu miză m.

 • 18:00

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 18

  Licitaţia de la Düsseldorf. Multe vehicule utilitare ajung sub ciocan în Düsseldorf. De obicei, sunt bine întreţinute şi rareori zgâriate, deci nu ai cum să pierzi când cumperi un asemenea vehicul.Patru moderatori cu adrenalina pompându-le în vene au un s.

 • 18:45

  Monştrii apelor Sezonul 8 - Episodul 6

  Secrete din largul mării. În acest episod special, intrăm în culise ca să aflăm detalii unice despre cum se filmează un întreg sezon din seria „Monștrii apelor".Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă dulce care au prins gustul cărnii de om. Folosi.

 • 19:40

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 5

  Un zgârie-nori triplu. Inginerii din Chicago construiesc un trio de clădiri masive, interconectate: Vista Tower, în valoare de un miliard de dolari. Cea mai înaltă dintre ele va avea 101 etaje și o înălțime de 365 m.O serie de referinţă, care urmăreşte bă.

 • 20:25

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 7

  Se încinge competiția. Sezonul de iarnă intră în ultimele lui săptămâni. Prețul homarilor a depășit 100 de dolari pe kilogram, iar câteva ambarcațiuni noi ies în larg, ca să profite de această ofertă foarte bună.Urmărim dramele reale trăite de șase căpita.

 • 21:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 12

  412. Instalația masivă a celor de la Dirt Dogs se strică din cauza arșiței cumplite, căci sunt 50˚C. Echipele Mahoneys și Gold Gypsies își asumă în ultima clipă un risc care le ajută să găsească mult aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 22:00

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 4

  Un camion de mare tonaj se lovește de alt vehicul pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Marea Britanie, dându-i de lucru specialistului Marcus Charman, căci curge motorină din rezervor.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit m.

 • 22:45

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 5

  Un camion de mare tonaj s-a răsucit, a trecut prin grădina unei case și a ajuns într-un șanț din vecini, pe una dintre cele mai aglomerate rute britanice. La fața locului vin experții Matt și Mateusz.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabar.

 • 23:35

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 6

  Un camion utilitar se blochează în noroi, în grădina unui localnic, într-un sat din Leicestershire. Adam și echipa lui sunt presați să rezolve situația fără să provoace pagube pe proprietatea omului.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabari.

 • 00:25

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 3

  MGB. Will și Gus vor să cumpere un MGB roadster, dar găsesc doar versiunea GT mai ieftină. Când mașina ajunge în atelier, cei doi își dau seama că e frumoasă doar pe dinafară.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu zi ca să cumpere maşini vechi.

 • 01:10

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 4

  Broscuța. Will și Gus vor să cumpere un model legendar, un VW Broscuță, dar piața e prea scumpă pentru ei. Găsesc unul care se vinde sub formă de piese de asamblat, dar ceva e suspect: costă mai puțin de 1000£.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi.

 • 02:00

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 2

  402. S-ar putea ca Victoria Diggers să fi găsit un filon de milioane. Scrappers au ajuns într-un punct critic. Jake de la Dirt Dogs și noii lui recruți încearcă să-și mărească rapid operațiunea.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care.

Mâine (9 Iulie)

 • 00:20

  Regii fiarelor vechi Sezonul 1 - Episodul 1

  Podul de pe autostradă. Un pod de pe o autostradă aglomerată din Scoţia trebuie dărâmat în 48 de ore, deci o întreagă armată de utilaje lucrează non-stop. Un şantier naval din Portsmouth distruge ambarcaţiuni cândva iubite.O serie explozivă urmăreşte lucr.

 • 01:15

  Regii fiarelor vechi Sezonul 1 - Episodul 2

  Tornada de foc. Un "Rege al fiarelor vechi" se ridică în văzduh, în timp ce echipa lui de la sol lucrează aproape de nişte trenuri de mare viteză. Un avion militar nu ajunge la fiare vechi, dar face ultima lui cursă.O serie explozivă urmăreşte lucrările d.

 • 02:05

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 4

  Schimbă decorul, Charlie!. Charlie și echipa lui montează un interior de lemn rustic într-o casă modernă. Casa era deja construită, deci e nevoie de mare finețe ca să așeze la locul lor grinzile de peste 700 de kilograme.Un documentar fascinant, care comb.

 • 02:45

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 5

  Lecții despre bușteni. Meșter iscusit, Jack îi arată lui Charlie cum se tăiau buștenii pe vremuri, cu unelte manuale și mult efort. Echipa se pregătește apoi să termine renovarea unei case din Virginia.Un documentar fascinant, care combină personaje excel.

 • 03:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 04:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 10

  410. Cei de la Victoria Diggers se tem că tot aurul din puțurile miniere pe care le excavează ei a fost deja spălat. Noua instalație extractoare a lui Jake scoate la lumină un filon de 100 de uncii.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, c.

 • 05:00

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 1

  Urmărim echipa Crouch Recovery în cea mai aglomerată perioadă a ei. Iarna grea acoperă regiuni din Marea Britanie cu o plapumă de zăpadă, blocând total unele dintre cele mai aglomerate drumuri.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mare.

 • 05:50

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 2

  Un camion de 40 de tone se răstoarnă pe-o parte, într-un sens giratoriu de pe un drum principal aglomerat din Northampton, dând de furcă echipei. Va fi o operațiune de salvare cu probleme.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mare, urm.

 • 06:35

  Regii sculptori Sezonul 1 - Episodul 9

  Confruntarea. Tensiunea atinge cote înalte când Pete și Mark nu cad de acord cu privire la sculptarea unui urs. Ryan le arată sculptorilor juniori cum pot câștiga bani din sculpturi rapide pentru un târg artizanal.Urmărim lumea unică a celor care cioplesc.

 • 07:00

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 1

  Hotelul de gheață. În doar 6 săptămâni, muncitorii au de clădit un hotel din gheață uriaș, complet funcțional, departe, în zona Cercului Arctic din Laponia, în Suedia. Proiectul sofisticat are aproape 3000 m pătrați.O serie de referinţă, care urmăreşte bă.

 • 07:50

  Un aventurier la pescuit Sezonul 3 - Episodul 6

  Brazilia. Cyril pleacă în expediție într-o zonă îndepărtată și neexplorată din jungla amazoniană, ca să pescuiască un somn cu coadă roșie, numit pirarara, și o specie de biban.Urmărim aventurile pescarului Cyril Chauquet, care străbate lumea în lung și-n.

 • 08:35

  Monştrii apelor Sezonul 8 - Episodul 2

  Moarte la antipozi. Australia: un avion care ducea un grup de vârstnici aborigeni e obligat să amerizeze. Șase bărbați ajung în apă, în larg, dar apoi dispar. Jeremy ajunge la fața locului, ca să investigheze.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti de apă.

 • 09:30

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 3

  Un camion de mare tonaj se răstoarnă pe A6, blocând una dintre arterele rutiere importante din Midlands. Echipa de salvare a lui Fluff trebuie să scoată camionul din șanț și să-l repună pe roți.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mar.

 • 10:15

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 4

  Un camion de mare tonaj se lovește de alt vehicul pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Marea Britanie, dându-i de lucru specialistului Marcus Charman, căci curge motorină din rezervor.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit m.

 • 11:00

  Greșeli inginerești grave Sezonul 1 - Episodul 10

  110. Mii de oameni se adună să vadă cum sunt demolate două blocuri din Liverpool, însă unul refuză să cadă. În Oklahoma, un orășel minier devine de nelocuit din cauza unui șir de erori inginerești.De la extraordinar până la ridicol, această serie dezvălui.

 • 11:50

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 2

  Provocare de iarnă. Se apropie marea provocare de iarnă GRIP! Trei berline tunate, o motocicletă cu tracţiune integrală, vehicule cu şenile, un Jeep cu 670 CP şi Unimog, legenda 4x4, înfruntă zăpada şi gheaţa.Patru moderatori cu adrenalina pompându-le în.

 • 12:35

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 1

  Pești rentabili. Au mai rămas doar zece săptămâni până la finalul sezonului de iarnă pentru pescuit homar-de-stâncă. E ultima șansă a pescarilor de a-și mări contul din bancă până la următorul sezon, de la primăvară.Urmărim dramele reale trăite de șase că.

 • 13:25

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 2

  Superstiții. Sezonul de iarnă la pescuit homar e în plin avânt. Squizzy, căpitanul lui Bold Contender, e presat cu o comandă specială. Danny, căpitanul lui William Norling, pescuiește în Strâmtoarea Bering.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale.

 • 14:10

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 3

  Furtuna. Căpitanul Squizzy muncește din greu pentru o comandă de 200 kg de homari. Căpitanul Warren are peste 300 de homari în cală, dar norocul nu-i va zâmbi la nesfârșit.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari, care.

 • 14:55

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 4

  Pe urmele homarilor. Clive, căpitanul lui Minnamurra, trebuie să pescuiască mai mult dacă vrea să aibă șanse la profit. În Strâmtoarea Bering, căpitanul Danny folosește un sonar de adâncime ca să găsească homari uriași.Urmărim dramele reale trăite de șase.

 • 15:45

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 5

  La noroc. Barralee se întoarce pe Insula Maatsuyker pentru o ultimă ieșire în larg. Căpitanul Danny de pe William Norling se apropie treptat de obiectivul lui: să prindă homari în valoare de 100.000 de dolari.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani.

 • 16:30

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 6

  Noul-venit. O nouă ambarcațiune s-a alăturat flotei. Peter MacKenzie e căpitanul de pe Triton. A prins deja aproape două tone și jumătate de homari în acest sezon și iese iar în larg, pentru o ultimă tură.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale.

 • 17:20

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 7

  Se încinge competiția. Sezonul de iarnă intră în ultimele lui săptămâni. Prețul homarilor a depășit 100 de dolari pe kilogram, iar câteva ambarcațiuni noi ies în larg, ca să profite de această ofertă foarte bună.Urmărim dramele reale trăite de șase căpita.

 • 18:05

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 8

  Câștigătorii cu gura până la urechi. Căpitanul Peter are reputația că găsește pește din belșug, dar sezonul de iarnă e pe final și captura e cam slabă. Partea bună e că prețul homarilor a atins un nivel fără precedent în acest sezon.Urmărim dramele reale.

 • 18:50

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 9

  Puși pe farse. Mai e o săptămână până la finalul sezonului de iarnă la pescuit. Bold Contender pleacă spre sud, spre Port Davey, pentru o ultimă încercare, dar căpitanul Squizzy nu e singurul care iese în larg.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani.

 • 19:40

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 10

  Final de sezon. Sezonul de iarnă la pescuit homar se încheie peste două zile. Doar trei vase din flota inițială de șase au mai rămas în joc: Triton, Bold Contender și Ansons Bay.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari.

 • 20:25

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 1

  201. Squizzy, căpitanul lui Bold Contender, iese în larg, sperând să profite de pe urma prețului mare al kilogramului de homar. Pescuiește în sudul Tasmaniei și ar vrea să prindă 1900 de homari.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase d.

 • 21:15

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 2

  202. Prețul kilogramului de homar se menține la peste 100 de dolari australieni, dar echipajele de pescari au toate probleme mari. Echipele Kai Koura și Ansons Bay vor să prindă în total 1000 de homari.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale uno.

 • 22:00

  Salvatorii din Australia Sezonul 1 - Episodul 5

  Cel mai bun prieten al omului. Echipa trebuie să ridice un ponton plutitor, care are probleme și nu mai plutește, dar oamenii sunt la pământ cu moralul, ca niciodată. În plus, culmea e că s-a îmbolnăvit Mr. Bent, câinele lui Luke.Intrăm în lumea cu miză m.

 • 22:45

  Demolări, Noua Zeelandă Sezonul 1 - Episodul 1

  101. Echipa demolează clădirile vechi din spatele fațadei de 113 ani a Străzii Principale din Christchurch. E un proiect dificil: fațada a fost stabilizată și trebuie să rămână intactă după lucrări.Urmărim munca dură a echipelor de demolări din Christchur.

 • 23:10

  Demolări, Noua Zeelandă Sezonul 1 - Episodul 2

  102. Demolarea unui perete dintr-o clădire din Auckland a lăsat descoperită toaleta unui restaurant, care se pare că a fost construită lipită de peretele pe care îl demolează echipa.Urmărim munca dură a echipelor de demolări din Christchurch, Wellington,.

 • 23:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 1

  401. Dirt Dogs investesc într-un utilaj minier uriaș, care forează în stâncă dură. O nouă echipă din Victoria sapă după pepite de milioane. Gold Gypsies s-au întors, motivați de aurul găsit sezonul trecut.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 2

  402. S-ar putea ca Victoria Diggers să fi găsit un filon de milioane. Scrappers au ajuns într-un punct critic. Jake de la Dirt Dogs și noii lui recruți încearcă să-și mărească rapid operațiunea.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care.

 • 01:05

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 3

  403. Un moment istoric: o echipă descoperă cea mai mare pepită găsită vreodată de „Căutătorii de aur din Australia". Gold Gypsies își aduc excavatorul de la reparat. Greg și Chris găsesc mai multe pepite.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 01:50

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 6

  Cabane și haos. Charlie și echipa lui ajung pe dealurile din Sandy Mush, în Carolina de Nord, ca să demonteze o cabană de 100 de ani dintr-un complex uitat de timp. Dar ghinionul pare să-i urmărească pas cu pas.Un documentar fascinant, care combină person.

 • 02:35

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 7

  O mână de ajutor. Tocmai când inventarul lui se cam împuținase, Charlie e sunat de un tip care îi oferă un șopron plin de lemne. Charlie își reface stocul și pleacă s-o ajute pe Sarah, o prietenă din copilărie.Un documentar fascinant, care combină persona.

Poimâine (10 Iulie)

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 2

  402. S-ar putea ca Victoria Diggers să fi găsit un filon de milioane. Scrappers au ajuns într-un punct critic. Jake de la Dirt Dogs și noii lui recruți încearcă să-și mărească rapid operațiunea.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care.

 • 01:05

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 3

  403. Un moment istoric: o echipă descoperă cea mai mare pepită găsită vreodată de „Căutătorii de aur din Australia". Gold Gypsies își aduc excavatorul de la reparat. Greg și Chris găsesc mai multe pepite.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 01:50

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 6

  Cabane și haos. Charlie și echipa lui ajung pe dealurile din Sandy Mush, în Carolina de Nord, ca să demonteze o cabană de 100 de ani dintr-un complex uitat de timp. Dar ghinionul pare să-i urmărească pas cu pas.Un documentar fascinant, care combină person.

 • 02:35

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 7

  O mână de ajutor. Tocmai când inventarul lui se cam împuținase, Charlie e sunat de un tip care îi oferă un șopron plin de lemne. Charlie își reface stocul și pleacă s-o ajute pe Sarah, o prietenă din copilărie.Un documentar fascinant, care combină persona.

 • 03:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 6

  406. Luptând pentru supraviețuire, Victoria Diggers ar putea găsi o pepită uriașă. Gold Gypsies se chinuie să scape de niște șerpi veninoși și nu renunță la visul lor de a găsi aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm,.

 • 04:05

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 7

  407. Gold Gypsies descoperă un meteorit are ar putea valora multe mii de dolari. Mahoneys caută mai multe pepite mari, folosind vechea hartă a comorii, lăsată de bunicul lui Ted.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, spe.

 • 04:50

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 3

  Un camion de mare tonaj se răstoarnă pe A6, blocând una dintre arterele rutiere importante din Midlands. Echipa de salvare a lui Fluff trebuie să scoată camionul din șanț și să-l repună pe roți.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mar.

 • 05:40

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 4

  Un camion de mare tonaj se lovește de alt vehicul pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Marea Britanie, dându-i de lucru specialistului Marcus Charman, căci curge motorină din rezervor.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit m.

 • 06:25

  Regii sculptori Sezonul 1 - Episodul 10

  Cu disperare şi speranţă. Ryan trebuie să sculpteze un vultur uriaș și încearcă să-l coopteze și pe Pete pentru expertiza sa în animale. Bryan Sr. îl roagă pe nepotul său să realizeze o sculptură pentru magazinul unei rude.Urmărim lumea unică a celor care.

 • 07:05

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 2

  Megatunelul din munți. Uriașul tunel feroviar Brenner Base se va întinde pe 55 km, pe sub piscurile Alpilor din Europa Centrală. Va fi cel mai mare tunel din lume care va face o legătură feroviară subterană.O serie de referinţă, care urmăreşte bărbaţi şi.

 • 07:55

  Un aventurier la pescuit Sezonul 3 - Episodul 7

  Québec, Zona de Nord. Cyril are o dublă misiune: să prindă un somon de Atlantic și un păstrăv mare de lac. De asemenea, și-a propus să caute niște păstrăv de mare și știucă.Urmărim aventurile pescarului Cyril Chauquet, care străbate lumea în lung și-n lat.

 • 08:40

  Monştrii apelor Sezonul 8 - Episodul 3

  Atacatorul misterios. Au apărut rapoarte despre o creatură care terorizează una dintre cele mai căutate destinații de vacanță de pe Coasta de Est a SUA: Florida Keys. Jeremy vine să afle cine e misteriorul atacator.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti.

 • 09:35

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 5

  Un camion de mare tonaj s-a răsucit, a trecut prin grădina unei case și a ajuns într-un șanț din vecini, pe una dintre cele mai aglomerate rute britanice. La fața locului vin experții Matt și Mateusz.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabar.

 • 10:20

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 6

  Un camion utilitar se blochează în noroi, în grădina unui localnic, într-un sat din Leicestershire. Adam și echipa lui sunt presați să rezolve situația fără să provoace pagube pe proprietatea omului.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabari.

 • 11:10

  Greșeli inginerești grave Sezonul 2 - Episodul 1

  201. Unul din cei mai înalți zgârie-nori din lume amenință să arunce o ploaie de rocă peste zona centrală din Chicago. Un proiect de demolare danez e surprinzător. Tragedie cu un pod modern din Vancouver.De la extraordinar până la ridicol, această serie d.

 • 11:55

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 3

  Provocare off-road. Matthias şi Cyndie trebuie să aleagă între Dacia Duster şi Land Rover Discovery pentru o operaţiune care implică zero asfalt sau confort, ci doar mocirlă până la genunchi şi un morman de zăpadă!Patru moderatori cu adrenalina pompându-l.

 • 12:40

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 8

  Putrezit din temelii. În Church Hill, Tennessee, Vaux are un șopron de 100 de ani care putrezește din temelii. Charlie trebuie să-l ridice cu totul și să-i toarne o fundație nouă, ca să-l protejeze de forțele naturii.Un documentar fascinant, care combină.

 • 13:25

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 9

  Istoria merge înainte. Susan a cumpărat o proprieteate în Jonesborough, în Tennessee, dar un șopron vechi stă în calea casei la care visează, așa că îl roagă pe Charlie să separe cu grijă comorile de vechiturile inutile.Un documentar fascinant, care combi.

 • 14:10

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 9

  Puși pe farse. Mai e o săptămână până la finalul sezonului de iarnă la pescuit. Bold Contender pleacă spre sud, spre Port Davey, pentru o ultimă încercare, dar căpitanul Squizzy nu e singurul care iese în larg.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani.

 • 14:55

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 10

  Final de sezon. Sezonul de iarnă la pescuit homar se încheie peste două zile. Doar trei vase din flota inițială de șase au mai rămas în joc: Triton, Bold Contender și Ansons Bay.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor vase de pescuit homari.

 • 15:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 8

  408. Mahoneys vânează în sălbăticia îndepărtată, într-una dintre cele mai slab populate zone ale lumii. Victoria Diggers discută despre un proiect în colaborare, cu o valoare de mai multe milioane.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, ca.

 • 16:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 17:15

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Cel mai mare cort de circ din Marea Britanie trebuie mutat în alt oraș, dar e nevoie de 22 de camioane pentru a încărca tot echipamentul. Echipele lucrează până noaptea târziu ca să-l livreze la timp.Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silo.

 • 18:05

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 15

  Top 3 Det: Aspiratoare de femei. Det Müller, expertul GRIP în maşini la mâna a doua, prezintă un Top 3 personal de "Aspiratoare de femei": maşini care atrag femeile cum atrage flacăra moliile. Ce modele impresionează femeile?Patru moderatori cu adrenalina.

 • 18:50

  Monştrii apelor Sezonul 8 - Episodul 3

  Atacatorul misterios. Au apărut rapoarte despre o creatură care terorizează una dintre cele mai căutate destinații de vacanță de pe Coasta de Est a SUA: Florida Keys. Jeremy vine să afle cine e misteriorul atacator.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti.

 • 19:40

  Proiecte gigantice Sezonul 2 - Episodul 2

  Megatunelul din munți. Uriașul tunel feroviar Brenner Base se va întinde pe 55 km, pe sub piscurile Alpilor din Europa Centrală. Va fi cel mai mare tunel din lume care va face o legătură feroviară subterană.O serie de referinţă, care urmăreşte bărbaţi şi.

 • 20:30

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 1 - Episodul 4

  Pe urmele homarilor. Clive, căpitanul lui Minnamurra, trebuie să pescuiască mai mult dacă vrea să aibă șanse la profit. În Strâmtoarea Bering, căpitanul Danny folosește un sonar de adâncime ca să găsească homari uriași.Urmărim dramele reale trăite de șase.

 • 21:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 22:00

  Transporturi de categoria grea Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Centrul de expediții Amazon din Bolton e mare cât cinci terenuri de fotbal și ascunde câteva secrete care garantează că milioane de obiecte sunt livrate la destinație, intacte și la timp.Nu e deloc ușor să muți dintr-un loc în altul silozuri gigantic.

 • 22:50

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 1

  Audi. Will și Gus găsesc un roadster Audi Quattro care a văzut și zile mai bune, dar are multe probleme. Capota nu mai poate fi dată jos, iar eșapamentul e distrus. Categoric, e o mașină care trebuie luată!Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 23:35

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 2

  Kitten. Will și Gus găsesc un Reliant Kitten portocaliu, pe care un inginer l-a declarat irecuperabil. Caroseria e ridicată de pe șasiu și nu e bună, dar cei doi sunt siguri că poate fi o afacere rentabilă.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 00:25

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 3

  MGB. Will și Gus vor să cumpere un MGB roadster, dar găsesc doar versiunea GT mai ieftină. Când mașina ajunge în atelier, cei doi își dau seama că e frumoasă doar pe dinafară.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu zi ca să cumpere maşini vechi.

 • 01:10

  Rable resuscitate Sezonul 2 - Episodul 4

  Broscuța. Will și Gus vor să cumpere un model legendar, un VW Broscuță, dar piața e prea scumpă pentru ei. Găsesc unul care se vinde sub formă de piese de asamblat, dar ceva e suspect: costă mai puțin de 1000£.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi.

 • 02:00

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 2

  402. S-ar putea ca Victoria Diggers să fi găsit un filon de milioane. Scrappers au ajuns într-un punct critic. Jake de la Dirt Dogs și noii lui recruți încearcă să-și mărească rapid operațiunea.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care.

 • 02:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 3

  403. Un moment istoric: o echipă descoperă cea mai mare pepită găsită vreodată de „Căutătorii de aur din Australia". Gold Gypsies își aduc excavatorul de la reparat. Greg și Chris găsesc mai multe pepite.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.