• Top Vizionate Kanal D
 • Generale La Maruţă
 • Sport Stirile Digi Sport
 • Filme HBO
 • Stiinta & Documentare Discovery ID
 • Desene animate Şcoală de dans
 • Stiri Știrile B1
 • Muzica Kiss TV

Acum: Maeștrii apelor reci Sezonul 3 - Episodul 4

14:55

Mai sunt ramase 9 minute

Urmează mai târziu

Viasat Explore

 • 14:55

  Maeștrii apelor reci Sezonul 3 - Episodul 4

  Om la apă!. Echipajul vasului Sebastian Sails se confruntă cu valuri incredibil de mari în căutarea creveților. Căpitanul începător Morris este pus față în față cu un dezastru mult temut: un om cade peste bord.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sez.

 • 15:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 11

  311. Scrappers de-abia au ajuns la jumătatea obiectivului lor şi pierd bani la greu. Gold Gypsies sunt disperaţi să-şi găsească ultimele 30 de uncii. Soţii Mahoney se întorc la o parcelă a lor mai veche.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de a.

 • 16:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 13

  313. Se încheie sezonul. Dirt Dogs au nevoie de aur în valoare de 233.000$ ca să-şi atingă obiectivul. Rod, partenerul lui Alex, pleacă din echipa Scrappers. Gold Gypsies îi biruie din nou pe hoţii de aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 17:15

  Recuperatorii de avioane Sezonul 1 - Episodul 6

  106. Echipa întâmpină un Boeing 737-700, care vine de la Amsterdam și trebuie întâi adus pe roți într-un vechi hangar din Al Doilea Război Mondial, care nu a fost gândit pentru un avion comercial modern.Urmărim o adunătură pestriță de personaje prin cele.

 • 18:05

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 17

  Top 10 - Maşini din filme. Ce film cu maşini s-a bucurat de cel mai mare succes în Germania? Acest episod prezintă legendarul Shelby GT 500 din "Need for Speed" şi Manta din comedia plină de culoare a anilor '90 "Manta, Manta".Patru moderatori cu adrenali.

 • 18:50

  Monştrii apelor Sezonul 4 - Episodul 1

  Ucigași americani. Jeremy Wade călătorește de obicei prin cele mai izolate zone din lume, căutând pești uriași de apă dulce, dar în ultima vreme a aflat că există asemenea ucigași care atacă într-un loc neașteptat: SUA.Jeremy Wade, pescar extrem, caută pe.

 • 19:40

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 12

  Un șopron făcut din două. Charlie are un proiect unic: el și echipa lui transformă două magazii de tutun, vechi de 100 de ani, într-un spațiu pentru artizani. Va trebui să demoleze o construcție ca s-o „cârpească" pe cealaltă.Un documentar fascinant, care.

 • 20:25

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 11

  Afaceri riscante. După ce pierd două săptămâni de minerit din cauza incendiilor de vegetație, Claudia și Robin îndrăznesc să se întoarcă la Two Mile. Scrappy Larry intră în zona incendiată ca să-și salveze tractorul.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăr.

 • 20:50

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 12

  Nu există țară pentru cei cărora le e frig. Vine iarna. Claudia e frustrată fiindcă lui Robin îi ia prea mult timp să taie și să scoată din mină bolovanul de 90 de tone. Vremea rea îi face pe ceilalți membri ai echipei să se simtă nefericiți.Mai nou, auru.

 • 21:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 9

  409. Neville și Mick de la Victoria Diggers sunt disperați să profite de aurul extrem de fin găsit în nisipul aurifer și în stânci. Mahoneys pleacă să înfrunte arșița extremă din orașul Kimberley.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, car.

 • 22:00

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 2 - Episodul 15

  215. Un camion s-a stricat pe autostrada M1. Rory, specialist în remorcări, își riscă viața și sănătatea ca să-l recupereze. Chris trebuie să separe două camioane de mare tonaj, intrate unul în altul.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabar.

 • 22:45

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 2 - Episodul 16

  216. Chris se ocupă de un accident rutier de pe M1, unde un jeep customizat s-a răsturnat pe banda de mare viteză. Pat are o misiune de salvare periculoasă pe un alt segment din M1, în Northamptonshire.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gab.

 • 23:35

  Recuperatorii de avioane Sezonul 1 - Episodul 7

  107. Echipa face loc pentru o nouă achiziție: un Airbus A319. Băieții lucrează sub tensiune, căci un client le cere urgent o listă de peste 1000 de articole, plătind cu bani grei acest privilegiu.Urmărim o adunătură pestriță de personaje prin cele mai mar.

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 7

  407. Gold Gypsies descoperă un meteorit are ar putea valora multe mii de dolari. Mahoneys caută mai multe pepite mari, folosind vechea hartă a comorii, lăsată de bunicul lui Ted.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, spe.

 • 01:10

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 5

  E petrecerea mea. Tocmai când se deschidea primul puț pe parcela Two Mile, mai multe probleme obligă mina să se închidă. Robin încearcă să remedieze situația, ca să reînceapă treaba, dar Claudia face un anunț șocant.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăr.

 • 01:30

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 6

  Cine-i șeful?. Speranțele lui Josh legate de camionul lor se transformă în frustrare, după primul test. Se încing spiritele: Robin, Josh și Steve se ceartă, apoi situația devine explozivă când se implică și Claudia.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăre.

Mâine (28 Mai)

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 5

  405. Visul de milioane al celor de la Victoria Diggers ajunge într-un punct critic. Dirt Dogs urmăresc niște hoți de aur, iar Mahoneys descoperă o crimă misterioasă.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, sperând că vor d.

 • 01:10

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 1

  Lungul și chinuitorul drum. Rămasă fără jad după ultimul sezon, Claudia e disperată să înceapă săpăturile la zăcămintele uriașe găsite pe finalul anului trecut. Echipa începe primul drum al sezonului către mina lor.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăre.

 • 01:30

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 2

  Cine are nas pentru jad. Guy și Gary se grăbesc să repare drumul distrus către parcela lor. Claudia speră că un nou membru al echipei va fi biletul ei norocos, de care are mare nevoie ca să dea lovitura în acest sezon.Mai nou, aurul e verde! Programul urm.

 • 01:55

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 1

  Aleea Icebergurilor. Căpitanul Gillet și fiul său, ofițer secund, pornesc într-o misiune pentru a pescui crabii înaintea competitorilor. Dar vor reuși să supraviețuiască călătoriei prin Aleea Icebergurilor?Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon a.

 • 02:45

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 2

  Mai isteț, mai bun, mai rapid. Căpitanul Tiller este hotărât să-și întreacă rivalii pentru a obține locul său preferat pentru turbot. A făcut un pariu amical cu un alt comandant de vas, dar oare se va îndura oceanul de el?Maeştrii se întorc pentru cel mai.

 • 03:35

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 1

  301. După o descoperire masivă, Dirty Dogs speră să-şi atingă obiectivul de un milion $ pe acest an. Gold Gypsies cred că o nouă parcelă va fi şansa lor. Scrappers şi-au făcut o instalaţie de spălat aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de a.

 • 04:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 2

  302. Instalaţia echipei Dirt Dogs are probleme. În sfârşit, Scrappers ajung pe terenul aurifer cu noul lor utilaj. Tyler se alătură echipei de căutători formată din Ted şi Lecky Mahoney, părinţii ei.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur,.

 • 05:05

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 5

  Un camion de mare tonaj s-a răsucit, a trecut prin grădina unei case și a ajuns într-un șanț din vecini, pe una dintre cele mai aglomerate rute britanice. La fața locului vin experții Matt și Mateusz.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabar.

 • 05:50

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 6

  Un camion utilitar se blochează în noroi, în grădina unui localnic, într-un sat din Leicestershire. Adam și echipa lui sunt presați să rezolve situația fără să provoace pagube pe proprietatea omului.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabari.

 • 07:00

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 7

  O mână de ajutor. Tocmai când inventarul lui se cam împuținase, Charlie e sunat de un tip care îi oferă un șopron plin de lemne. Charlie își reface stocul și pleacă s-o ajute pe Sarah, o prietenă din copilărie.Un documentar fascinant, care combină persona.

 • 07:50

  Un aventurier la pescuit Sezonul 3 - Episodul 9

  India. Cyril e în India, cu o dublă misiune: vrea să prindă o specie de biban de mare asiatic în mlaștinile sălbatice de mangrove din Marea Arabiei, apoi mahseer, un pește legendar din India.Urmărim aventurile pescarului Cyril Chauquet, care străbate lume.

 • 08:40

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 4

  Întoarcerea somnului. În prima lui investigație din „Monștrii apelor", Jeremy a fost împins într-un râu de munte de un somn mare cât el. Acum, 10 ani mai târziu, se teme că e posibil ca acea specie să fi dispărut total.Jeremy Wade, pescar extrem, caută pe.

 • 09:30

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 7

  Un utilaj de metal de 16 tone cade dintr-un camion, în apropiere de intersecția care duce spre Aeroportul East Midlands, cu consecințe dezastruoase. Va reuși macaragiul Nick să-l ducă la loc sigur?Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit.

 • 10:15

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 8

  Un excavator Komatsu de 20 de tone e bun de trimis la casat după ce malul pe care stătea cedează, iar utilajul plonjează în Tamisa. Marta și Fluff au misiunea de a-l muta de acolo.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mare, urmărind to.

 • 11:05

  Greșeli inginerești grave Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Chicago e apăsat de o problemă de inginerie urgentă, dar de ce se inundă masiv clădiri celebre din acest oraș? Și ce eroare inginerească a impus abandonarea unei gări monumentale?De la extraordinar până la ridicol, această serie dezvăluie eșecuri uri.

 • 11:50

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 12

  Maşina visurilor mele. Det Müller, expertul GRIP în maşini la mâna a doua, îl caută pe cel mai mare fan de maşini. Cine a reuşit să-şi transforme visurile auto în realitate şi se plimbă cu maşina lui, modificată la greu?Patru moderatori cu adrenalina pomp.

 • 12:35

  Regii lemnului Sezonul 1 - Episodul 7

  Refugiu în sălbăticie. Joel construiește o casă enormă în sălbăticie pentru un client milionar pe care nu l-a întâlnit niciodată, iar Bryan Sr. promite să fabrice un mobilier din bușteni.Programul îi urmăreşte pe cei mai buni constructori din bârne de pe.

 • 13:25

  Regii lemnului Sezonul 1 - Episodul 8

  Eficienţă nemţească. Beat realizează un salon spectaculos în stil Western pentru un cuplu de germani bogați care visează să-și distreze prietenii în acest stil.Programul îi urmăreşte pe cei mai buni constructori din bârne de pe glob, care clădesc cu mâna.

 • 14:10

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 3

  Nu e gata până la sfârșit. Motivat de o situație financiară disperată, căpitanul Conway se aventurează în ape periculoase în căutarea caplinului. Lucrurile se înrăutățesc când plasa de pescuit se încâlcește.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon.

 • 15:00

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 4

  Înmânarea torței. Justin pornește în larg în condiții meteo periculoase încercând să găsească creveți. Însă, condițiile dure și absența peștilor determină echipa să-și piardă încrederea în căpitanul lor.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon al l.

 • 15:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 3

  303. Dirt Dogs urmăresc în viteză doi braconieri obraznici şi aşteaptă rezultatele finale ale testelor de la Monetărie. Nişte hoţi îi dau o lovitură distrugătoare lui Rick.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, sperând c.

 • 16:35

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 4

  304. Dirt Dogs sunt nevoiţi să-şi mute exploatarea. Gold Gypsies sunt gata să facă orice ca să-şi atingă obiectivul de 80.000$, iar Rick găseşte aur pe o parcelă îndepărtată, când se loveşte la genunchi.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de a.

 • 17:20

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 3

  203. Steve Hursey, nou-venit în acest sezon, prinde prima lui pradă a iernii. Restaurantul lor de familie, care gătește ce pescuiește el, a rămas fără homari, iar Steve trebuie să facă aprovizionarea.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor.

 • 18:05

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 13

  Det caută un automobil de curse ieftin. Miriam, o telespectatoare GRIP, adoră cursele de viteză. Pasionată de carturi, vrea o maşină de 6 500 de euro. Îşi va găsi un model funcţional potrivit sau la banii ăştia poate cumpăra doar o rablă?Patru moderatori.

 • 18:50

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 4

  Întoarcerea somnului. În prima lui investigație din „Monștrii apelor", Jeremy a fost împins într-un râu de munte de un somn mare cât el. Acum, 10 ani mai târziu, se teme că e posibil ca acea specie să fi dispărut total.Jeremy Wade, pescar extrem, caută pe.

 • 19:40

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 8

  Putrezit din temelii. În Church Hill, Tennessee, Vaux are un șopron de 100 de ani care putrezește din temelii. Charlie trebuie să-l ridice cu totul și să-i toarne o fundație nouă, ca să-l protejeze de forțele naturii.Un documentar fascinant, care combină.

 • 20:25

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 3

  Blues de baracă. Răbdarea Claudiei e pusă la încercare când Robin dă peste cap cumpărarea online a unei barăci și achiziționează un camion vechi, care are nevoie de multe reparații, făcându-i să ajungă târziu la mină.Mai nou, aurul e verde! Programul urmă.

 • 20:50

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 4

  Blocat în mijloc. Claudia e prinsă la mijloc, între Robin și tatăl ei, Steve, căci ambii sunt obișnuiți să fie lideri. Stresul ei crește fiindcă, pentru fiecare problemă a camionului reparată de echipă, apare una nouă.Mai nou, aurul e verde! Programul urm.

 • 21:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 5

  405. Visul de milioane al celor de la Victoria Diggers ajunge într-un punct critic. Dirt Dogs urmăresc niște hoți de aur, iar Mahoneys descoperă o crimă misterioasă.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, sperând că vor d.

 • 22:00

  Vânătorii de homari din Australia Sezonul 2 - Episodul 4

  204. Echipa Bold Contender se îndreaptă spre formidabila Pedra Branca, o locație celebră pentru valurile ei monstruoase. Nu vin aici foarte mulți pescari de homari, fiindcă apele sunt prea învolburate.Urmărim dramele reale trăite de șase căpitani ale unor.

 • 22:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 2 - Episodul 7

  207. Rick Fishers le face un bine unor începători, Ted şi Lecky muncesc din greu, luptându-se cu piatra dură, iar când Dirt Dogs prind nişte braconieri, lucrurile încep să aducă puţin cu un "western".Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur,.

 • 23:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 2 - Episodul 8

  208. Ted şi Lecky dezgroapă un mister străvechi, care i-ar putea conduce spre un tezaur ascuns. Se apropie sfârşitul sezonului, iar lui Henri şi Kellie li se cam termină proviziile.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm,.

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 6

  406. Luptând pentru supraviețuire, Victoria Diggers ar putea găsi o pepită uriașă. Gold Gypsies se chinuie să scape de niște șerpi veninoși și nu renunță la visul lor de a găsi aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm,.

 • 01:05

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 3

  Blues de baracă. Răbdarea Claudiei e pusă la încercare când Robin dă peste cap cumpărarea online a unei barăci și achiziționează un camion vechi, care are nevoie de multe reparații, făcându-i să ajungă târziu la mină.Mai nou, aurul e verde! Programul urmă.

 • 01:30

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 4

  Blocat în mijloc. Claudia e prinsă la mijloc, între Robin și tatăl ei, Steve, căci ambii sunt obișnuiți să fie lideri. Stresul ei crește fiindcă, pentru fiecare problemă a camionului reparată de echipă, apare una nouă.Mai nou, aurul e verde! Programul urm.

 • 01:50

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 3

  Nu e gata până la sfârșit. Motivat de o situație financiară disperată, căpitanul Conway se aventurează în ape periculoase în căutarea caplinului. Lucrurile se înrăutățesc când plasa de pescuit se încâlcește.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon.

Poimâine (29 Mai)

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 6

  406. Luptând pentru supraviețuire, Victoria Diggers ar putea găsi o pepită uriașă. Gold Gypsies se chinuie să scape de niște șerpi veninoși și nu renunță la visul lor de a găsi aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm,.

 • 01:05

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 3

  Blues de baracă. Răbdarea Claudiei e pusă la încercare când Robin dă peste cap cumpărarea online a unei barăci și achiziționează un camion vechi, care are nevoie de multe reparații, făcându-i să ajungă târziu la mină.Mai nou, aurul e verde! Programul urmă.

 • 01:30

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 4

  Blocat în mijloc. Claudia e prinsă la mijloc, între Robin și tatăl ei, Steve, căci ambii sunt obișnuiți să fie lideri. Stresul ei crește fiindcă, pentru fiecare problemă a camionului reparată de echipă, apare una nouă.Mai nou, aurul e verde! Programul urm.

 • 01:50

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 3

  Nu e gata până la sfârșit. Motivat de o situație financiară disperată, căpitanul Conway se aventurează în ape periculoase în căutarea caplinului. Lucrurile se înrăutățesc când plasa de pescuit se încâlcește.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon.

 • 02:40

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 4

  Înmânarea torței. Justin pornește în larg în condiții meteo periculoase încercând să găsească creveți. Însă, condițiile dure și absența peștilor determină echipa să-și piardă încrederea în căpitanul lor.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon al l.

 • 03:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 3

  303. Dirt Dogs urmăresc în viteză doi braconieri obraznici şi aşteaptă rezultatele finale ale testelor de la Monetărie. Nişte hoţi îi dau o lovitură distrugătoare lui Rick.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, sperând c.

 • 04:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 4

  304. Dirt Dogs sunt nevoiţi să-şi mute exploatarea. Gold Gypsies sunt gata să facă orice ca să-şi atingă obiectivul de 80.000$, iar Rick găseşte aur pe o parcelă îndepărtată, când se loveşte la genunchi.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de a.

 • 05:00

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 7

  Un utilaj de metal de 16 tone cade dintr-un camion, în apropiere de intersecția care duce spre Aeroportul East Midlands, cu consecințe dezastruoase. Va reuși macaragiul Nick să-l ducă la loc sigur?Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit.

 • 05:50

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 8

  Un excavator Komatsu de 20 de tone e bun de trimis la casat după ce malul pe care stătea cedează, iar utilajul plonjează în Tamisa. Marta și Fluff au misiunea de a-l muta de acolo.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mare, urmărind to.

 • 07:00

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 8

  Putrezit din temelii. În Church Hill, Tennessee, Vaux are un șopron de 100 de ani care putrezește din temelii. Charlie trebuie să-l ridice cu totul și să-i toarne o fundație nouă, ca să-l protejeze de forțele naturii.Un documentar fascinant, care combină.

 • 07:50

  Un aventurier la pescuit Sezonul 3 - Episodul 10

  Andaman. Cyril vine în Insulele Andaman cu misiunea de a ajunge într-unul dintre cele mai izolate locuri din lume, pe insula vulcanică Barren, unde să pescuiască pești de mari dimensiuni.Urmărim aventurile pescarului Cyril Chauquet, care străbate lumea în.

 • 08:40

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 5

  Ucigașul rece ca gheața. Plecând din Londra spre Groenlanda și apoi spre Norvegia, Jeremy merge pe urmele unui monstru marin necunoscut, pe care încearcă să-l prindă înainte să se dezlănțuie o furtună arctică teribilă.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peş.

 • 09:30

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 9

  Se apropie ora de vârf în trafic, dar un 4x4 stricat, cu o remorcă performantă, îi pune probleme legendarului salvator Jim. Deși credea că le-a văzut pe toate, așa ceva n-a mai văzut niciodată!Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit mare.

 • 10:15

  Mașini grele, misiuni și mai grele Sezonul 1 - Episodul 10

  O dubiță abandonată pe un drum de edec izolat le pune probleme serioase lui Steve și Martei. Când se strică un camion cu amestec asfaltic, Fluff trebuie să intervină înainte să se usuce încărcătura.Pătrundem în culisele operațiunilor de salvare cu gabarit.

 • 11:05

  Greșeli inginerești grave Sezonul 1 - Episodul 5

  105. De ce își amețește vecinii un zgârie-nori lucitor din Dallas? Un simbol al Parisului are un defect potențial fatal. Locuitorii din Ripon, un vechi oraș englezesc, au fost aproape înghițiți cu totul.De la extraordinar până la ridicol, această serie de.

 • 11:50

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 13

  Det caută un automobil de curse ieftin. Miriam, o telespectatoare GRIP, adoră cursele de viteză. Pasionată de carturi, vrea o maşină de 6 500 de euro. Îşi va găsi un model funcţional potrivit sau la banii ăştia poate cumpăra doar o rablă?Patru moderatori.

 • 12:35

  Regii lemnului Sezonul 1 - Episodul 9

  Agitaţie în Arkansas. Un preot catolic îi convinge pe Brian Sr. și Peter să construiască gratuit un foișor de nuntă, iar André și Joel iau un hidroavion spre insula Haida Gwaii cu misiunea de a cheltui 500,000$ pe bușteni.Programul îi urmăreşte pe cei mai.

 • 13:20

  Regii lemnului Sezonul 1 - Episodul 10

  Şeful ştie să construiască. André merge în Ontario pentru prima sa construcție după 6 ani, Beat colaborează la sculptarea unui prieten blănos, iar Peter e dispus să facă orice pentru a scăpa un pic de Bryan Jr.Programul îi urmăreşte pe cei mai buni constr.

 • 14:05

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 5

  Până la limită. După ce au început cu stângul sezonul de creveți, echipajul lui Justin a câștigat foarte puțini bani și resentimentele membrilor față de căpitan izbucnesc într-o bătaie cu pumnii pe punte.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon al.

 • 14:55

  Maeștrii apelor reci Sezonul 2 - Episodul 6

  Sfinte macrou!. Începe sezonul macroului, iar căpitanii Conway, Tiller și Gillet rivalizează pentru a prinde captura cea mare! Noul vas al comandantului Spence i-a rezervat câteva suprize neplăcute.Maeştrii se întorc pentru cel mai dificil sezon al lor de.

 • 15:45

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 5

  305. Vern de la Dirt Dog vrea să găsească un recif bogat în aur. Scrappers pot în sfârşit să-şi pornească instalaţia de spălat aurul. Ted şi Lecky merg la risc cu un depozit istoric de fiare vechi.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, ca.

 • 16:30

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 3 - Episodul 6

  306. Ted Mahoney apelează la un istoric ca să afle detalii despre o descoperire misterioasă. Rick s-a apucat de lucru mai rapid decât i-a permis medicul. Gold Gypsies sunt presaţi să-şi atingă obiectivul.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de.

 • 17:15

  Atelierul de la capătul drumului Sezonul 1 - Episodul 2

  Aparatul de făcut patinoare. Satul nu are un patinoar, dar asta nu va împiedica atelierul să organizeze un meci de hochei în scopuri caritabile. Collin, Corey şi Stan curăţă lacul de zăpadă şi fac o maşinărie de creat patinoare.CRB Automotive e un atelier.

 • 17:40

  Atelierul de la capătul drumului Sezonul 1 - Episodul 3

  Autobuzul readus la viaţă. Băieţii sunt rugaţi să repare un autobuz vechi, care merge pe zăpadă. E cu adevărat o rablă, deci nu va fi deloc uşor. Echipa îl repară exact la ţanc pentru o plimbare de modă veche prin troiene.CRB Automotive e un atelier de fa.

 • 18:00

  Maşini peste maşini Sezonul 1 - Episodul 14

  Ghe-O Motors. România în centrul atenţiei! Matthias Malmedie, şofer de teste GRIP, urmăreşte un prădător din viaţa reală: modelul 'Predator' de la Ghe-O Motors! Va reuşi Matthias să îmblânzească această fiară?Patru moderatori cu adrenalina pompându-le în.

 • 18:50

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 5

  Ucigașul rece ca gheața. Plecând din Londra spre Groenlanda și apoi spre Norvegia, Jeremy merge pe urmele unui monstru marin necunoscut, pe care încearcă să-l prindă înainte să se dezlănțuie o furtună arctică teribilă.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peş.

 • 19:40

  Febra cabanelor de lemn Sezonul 2 - Episodul 9

  Istoria merge înainte. Susan a cumpărat o proprieteate în Jonesborough, în Tennessee, dar un șopron vechi stă în calea casei la care visează, așa că îl roagă pe Charlie să separe cu grijă comorile de vechiturile inutile.Un documentar fascinant, care combi.

 • 20:25

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 5

  E petrecerea mea. Tocmai când se deschidea primul puț pe parcela Two Mile, mai multe probleme obligă mina să se închidă. Robin încearcă să remedieze situația, ca să reînceapă treaba, dar Claudia face un anunț șocant.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăr.

 • 20:50

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 6

  Cine-i șeful?. Speranțele lui Josh legate de camionul lor se transformă în frustrare, după primul test. Se încing spiritele: Robin, Josh și Steve se ceartă, apoi situația devine explozivă când se implică și Claudia.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăre.

 • 21:15

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 6

  406. Luptând pentru supraviețuire, Victoria Diggers ar putea găsi o pepită uriașă. Gold Gypsies se chinuie să scape de niște șerpi veninoși și nu renunță la visul lor de a găsi aur.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm,.

 • 22:00

  Atelierul de la capătul drumului Sezonul 1 - Episodul 4

  Salvarea utilajului de deszăpezit. Singurul utilaj de deszăpezit din oraş s-a stricat, creând haos pe "autostrada zăpezii". Băieţii trebuie să urce utilajul masiv pe o sanie, să-l ducă la loc sigur şi să-l repare înainte de asfinţit.CRB Automotive e un at.

 • 22:25

  Atelierul de la capătul drumului Sezonul 1 - Episodul 5

  Un rezervor din Labrador. Comunităţile din nord au probleme cu combustibilul şi o localnică trebuie să le ducă o cisternă cu snowmobilul. Problema e că snowmobilul ei nu poate duce nici măcar jumătate din greutatea cisternei.CRB Automotive e un atelier de.

 • 22:45

  Rable resuscitate Sezonul 1 - Episodul 3

  Volvo 480. Convins că lucrurile rare sunt şi bune, Gus găseşte un Volvo 480 ES neobişnuit, de care Will de-abia dacă a auzit. Există o singură problemă: proprietarul adoră maşina, dar n-a reuşit s-o pornească.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi.

 • 23:35

  Rable resuscitate Sezonul 1 - Episodul 4

  Citroen. Gus are o iubire mai veche: Citroen-ul lui, un BX GTI pe care vrea să şi-l ia înapoi şi să-l repare. Will e de acord cu planul, până când văd maşina pe un câmp, într-un garaj, lăsată să ruginească.Will şi Gus au renunţat la joburile lor de zi cu.

 • 00:20

  Căutătorii de aur din Australia Sezonul 4 - Episodul 7

  407. Gold Gypsies descoperă un meteorit are ar putea valora multe mii de dolari. Mahoneys caută mai multe pepite mari, folosind vechea hartă a comorii, lăsată de bunicul lui Ted.Urmărim trei echipe greu încercate de căutători de aur, care riscă enorm, spe.

 • 01:10

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 5

  E petrecerea mea. Tocmai când se deschidea primul puț pe parcela Two Mile, mai multe probleme obligă mina să se închidă. Robin încearcă să remedieze situația, ca să reînceapă treaba, dar Claudia face un anunț șocant.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăr.

 • 01:30

  Febra jadului Sezonul 5 - Episodul 6

  Cine-i șeful?. Speranțele lui Josh legate de camionul lor se transformă în frustrare, după primul test. Se încing spiritele: Robin, Josh și Steve se ceartă, apoi situația devine explozivă când se implică și Claudia.Mai nou, aurul e verde! Programul urmăre.

 • 01:55

  Selecţia Sezonul 1 - Episodul 5

  Scapi, renunţi sau te îneci. Instructorul Bowen conduce grupul pentru un curs de pregătire de luptă. Ulterior, candidaţii se vor lupta între ei.Selecţia pune 30 de civili să treacă prin cele mai dificile probe fizice şi psihice din viaţa lor, făcând instr.