• Top Vizionate Digi Sport 2
 • Generale Pro TV
 • Sport Digi Sport 2
 • Filme Mike și Molly
 • Stiinta & Documentare Un oraș la capătul pământului Sezon...
 • Desene animate Duck TV
 • Stiri Esențial - cu Ana Maria Roman
 • Muzica Cat Music Live

Acum: Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 5

15:40

Mai sunt ramase 16 minute

Urmează mai târziu

Viasat Nature

 • 15:40

  Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Kwane consultă un Dachshund care are ochii tulburi. Tank era folosit ca momeală; a fost salvat, dar stăpânii sunt îngrijorați că recent a slăbit mult. Shadow, fost câine de luptă, are o ureche tăiată.Dr Kwane Stewart tratează animale de companie ale.

 • 16:10

  Animale de companie și problemele lor Sezonul 1 - Episodul 13

  113. Labradorului Odie îi plac plimbările foarte rapide. Etologul Caroline se vede cu Marie și papagul ei cu maniere urâte, Bruno. Merlin, terrierul lui Joe, e un caz grav de respirație urât mirositoare.Animale de companie și stăpânii lor vin să consulte,.

 • 16:35

  De dragul câinilor, cu Paul O'Grady Sezonul 6 - Episodul 2

  602. Paul ajută la dresarea unui pui frumos de Ciobănesc German, care a fost respins de mamă la naştere, apoi vede un Jack Russell vioi, care învaţă să-şi folosească toate patru lăbuţele.Prezentatorul Paul O'Grady se întoarce în adăpostul pentru câini und.

 • 17:00

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 3

  103. Ava va deveni câine utilitar. Ce viitor câine polițist va trece testul: Reign sau fratele ei, Ruger? Ce mai face cățelul utilitar Kato? Alte două grupuri de căței încep dresajul pentru biosecuritate.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devină.

 • 17:25

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 8 - Episodul 3

  803. Julian primește vestea de care se tem toți veterinarii: o junincă a născut și are prolaps uterin. Peter se grăbește să salveze un miel care s-a înecat, apoi o consultă pe Jemima, o rățușcă hotărâtă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cu.

 • 18:10

  Viața secretă a elefanților Sezonul 1 - Episodul 3

  103. Seceta a cedat locul ploii, dar oare a supraviețuit puiul de elefant Breeze? Sute de elefanți vin în rezervație pentru sezonul de împerechere - cea mai aglomerată perioadă din an pentru cercetători.Urmărim viața elefanților și munca organizației Save.

 • 19:05

  De dragul câinilor, cu Paul O'Grady Sezonul 6 - Episodul 1

  601. Paul întâlneşte un metis de Dalmaţian abandonat: este o femelă care naşte 11 pui splendizi. El ajută apoi un Shar Pei grav supraponderal să-şi reintre în formă.Prezentatorul Paul O'Grady se întoarce în adăpostul pentru câini unde ajută la reabilitare.

 • 19:35

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 3

  103. Ava va deveni câine utilitar. Ce viitor câine polițist va trece testul: Reign sau fratele ei, Ruger? Ce mai face cățelul utilitar Kato? Alte două grupuri de căței încep dresajul pentru biosecuritate.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devină.

 • 20:00

  Nigel Marven: În sălbăticia Americii Centrale Sezonul 2 - Episodul 4

  În sălbăticia din Panama. Nigel explorează sălbăticia din Panama. În zgârie-norii din oraș își fac cuib vulturii, masculii de manacin cu cap roșu își etalează dansul special, iar furnicile-soldat aduc cu ele mulți urmăritori.Aventurier și mare iubitor de.

 • 20:50

  America Latină: În sălbăticie Sezonul 1 - Episodul 5

  Munții Anzi. Munții Anzi, cel mai lung lanț muntos din lume, se întind pe 7200 km lungime, în vestul Americii de Sud, dictând clima întregului continent. Aflăm cum poate să existe viață la această altitudine.De la Munții Anzi până la căldura umedă din Ama.

 • 21:45

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 8 - Episodul 3

  803. Julian primește vestea de care se tem toți veterinarii: o junincă a născut și are prolaps uterin. Peter se grăbește să salveze un miel care s-a înecat, apoi o consultă pe Jemima, o rățușcă hotărâtă.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cu.

 • 22:30

  Monştrii apelor Sezonul 4 - Episodul 3

  Mutilatorul mongol. Jeremy se întreabă dacă un atac produs recent într-un râu din Mongolia n-ar putea fi opera unui pește uriaș. Cum căutătorii de aur îi otrăvesc ultimele ascunzători, nu se știe dacă mai e în viață.Jeremy Wade, pescar extrem, caută peşti.

 • 23:25

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 1

  Infern mutant. Schimbarea climei stârnește incendii catastrofale și alte fenomene cu flăcări, ca tornadele incendiare. Creșterea temperaturilor transformă incendiile în sălbăticie într-o problemă aproape permanentă.O serie despre noi fenomene meteo șocant.

 • 07:30

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 10

  710. Peter are un caz urgent la ferma lui Richard Todd: trebuie să ajute o oaie care fată și are probleme. Julian are o programare pentru mai bine de 50 de iezi, la ferma lui Ben Ryder, lângă Ripon.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum cli.

 • 08:20

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 11

  711. Julian se grăbește s-o consulte pe vaca Cheryl, care nu se simte bine și e cam abătută. În Thirsk, Peter ajută o femelă de Cocker Spaniel care nu poate să fete. Care să fie problema?Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienții lor a.

 • 09:05

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 12

  712. Peter e uluit de ce găsește în stomacul pisicii Khufu, al cărei stăpân era îngrijorat că animalul nu mai avea poftă de mâncare. Jet, câinele ciobănesc al fermierului Rodney, are o tumoră pe piept.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum.

Mâine (13 August)

 • 00:00

  Incredibil, dar extrem de adevărat Sezonul 1 - Episodul 2

  O viaţă plină de pericole. Lupte de tip "David şi Goliat", grupuri de prădători care atacă prin surprindere prada. Evenimente care de care mai înfricoşătoare. Întocmim un Top 10 al celor mai înspăimântătoare poveşti.Urmărim întâlniri în natură care s-au î.

 • 00:55

  Animale de pradă sau de companie? Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Mark e specialist în domeniu şi are grijă de multe specii de animale exotice, printre care un aligator şi o tarantulă. Îi facem o vizită şi lui Joe Taft la Centrul de Salvare pentru Feline Exotice.Unii întrec măsura, luându-şi diverse specii sălbatic.

 • 01:40

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 3

  Îngheț mutant. Pământul care e tot mai cald încălzește curenții din atmosferă și face temperaturile arctice să coboare spre sud, aducând cu ele fenomene ca viscole cumplite, cicloane-bombă și tsunami-uri înghețate.O serie despre noi fenomene meteo șocante.

 • 02:25

  Disecţii ale giganţilor naturii Sezonul 3 - Episodul 3

  Cazuarul. Cazuarul e o pasăre gigantică destul de temută şi care trăieşte în pădurile tropicale australiene. Disecând-o, echipa investighează misterul prin care ea produce misteriosul strigăt de împerechere.O serie premiată, despre secretele ascunse ale c.

 • 03:15

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 5 - Episodul 3

  503. O oaie se luptă să nască. Va reuși Julian să salveze și mama, și mielul încă nenăscut? Înainte să plece, el își dă seama că mai e acolo o mamă care e gata să nască și are mare nevoie de ajutorul lui.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. C.

 • 04:05

  Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 6

  106. În timp ce Kwane îl consultă pe câinele Goldie, stăpâna lui e copleșită de emoție și povestește cât de grea e viața pe stradă. Kwane caută un tehnician-veterinar care să-l ajute.Dr Kwane Stewart tratează animale de companie ale oamenilor străzii din.

 • 04:30

  Cel mai bun prieten al câinelui Sezonul 2 - Episodul 1

  201. Ne întâlnim cu Puka, un cățel de 4 ani salvat, și Larry, bunul lui prieten, o țestoasă africană. Eligh, un ciobănesc de Pirinei jucăuș, și-a găsit în sfârșit o prietenă: Laura, o măgărușă autoritară.Câinii sunt consideraţi cei mai buni prieteni ai oa.

 • 04:55

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 3

  Îngheț mutant. Pământul care e tot mai cald încălzește curenții din atmosferă și face temperaturile arctice să coboare spre sud, aducând cu ele fenomene ca viscole cumplite, cicloane-bombă și tsunami-uri înghețate.O serie despre noi fenomene meteo șocante.

 • 06:00

  Supraviețuire în sălbăticie Sezonul 2 - Episodul 8

  Strategii de apărare în lumea animalelor. În lumea animalelor vânate, cele mai inteligente știu cum să nu fie detectate, își păcălesc dușmanii și, când nu mai au alte soluții, ripostează. Ele au descoperit cum pot lupta ca să rămână în viață.Explorăm viaț.

 • 06:50

  Minunății în sălbăticie: Insule de evoluție Sezonul 1 - Episodul 1

  Hawaii: Un nou paradis. Profesorul Richard Fortey e în Hawaii. Conform unor estimări, o nouă specie colonizează aceste insule doar o dată la la fiecare 35.000 de an. Totuși, există aici o mare biodiversitate.Ca să afle de ce insulele sunt adevărate labora.

 • 07:45

  Minunății în sălbăticie: Insule de evoluție Sezonul 1 - Episodul 2

  Madagascar: O lume aparte. Profesorul Richard Fortey ajunge în junglele din Madagascar - o insulă străveche, unde au apărut unele dintre cele mai deosebite grupuri de plante și anmale din toată lumea.Ca să afle de ce insulele sunt adevărate laboratoare na.

 • 08:35

  Minunății în sălbăticie: Insule de evoluție Sezonul 1 - Episodul 3

  Madeira: Insula ca o arcă. În a treia și ultima parte, profesorul Fortey ajunge în Madeira ca să vadă ce se întâmplă cu o insulă vulcanică ajunsă spre finalul ciclului ei de viață, când începe să se scufunde înapoi în mare.Ca să afle de ce insulele sunt a.

 • 09:30

  Evoluţie în derulare Sezonul 1 - Episodul 1

  Cimpanzeii care cuceresc savana. Mai multe trupe de cimpanzei din Mali şi Senegal s-au mutat din păduri în savane, unde învaţă rapid cum să se adapteze la noul mediu şi chiar îşi fac arme cu care să vâneze.Un program despre comportamente uimitoare ale uno.

 • 10:25

  Evoluţie în derulare Sezonul 1 - Episodul 2

  Babuinii care adoptă câini. Babuinii din Peninsula Arabică răpesc şi cresc câini. E oare posibil ca acest comportament să fie o repetare a perioadei când omul a domesticit lupul, doar că acum maimuţele domesticesc câini?Un program despre comportamente uim.

 • 11:20

  Evoluţie în derulare Sezonul 1 - Episodul 3

  Lupii care intră în mare. Lupii din Columbia Britanică au pornit să cucerească apele, pescuind şi înotând. Mulţi specialişti susţin că aceasta e doar prima etapă a unui proces care ar putea transforma lupii în mamifere marine.Un program despre comportamen.

 • 12:15

  Evoluţie în derulare Sezonul 1 - Episodul 4

  Câinii sălbatici din Moscova. În Moscova, câinii sălbatici se împart în două categorii: unii convieţuiesc cu oamenii în oraş, ceilalţi se întorc treptat în sălbăticie. Ce le rezervă viitorul acestor două direcţii de evoluţie?Un program despre comportament.

 • 13:10

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 2

  Furtuni formidabile. Schimbarea climei încălzește apa oceanelor, crește nivelul mărilor și implicit violența uraganelor. Experții spun că ar trebui adăugată Categoria 6 pe scara Saffir-Simpson de clasificare a uraganelor.O serie despre noi fenomene meteo.

 • 13:55

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 7

  707. Peter are un caz urgent: Magnum, un cal de curse, a suferit un accident cumplit. În Yorkshire Dales, Julian consultă o lamă adorabilă pe nume Bolly, care are probleme îngrijorătoare la ochi.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienț.

 • 14:40

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 2

  Ucigașul din reciful de corali. Sulawesi, Indonezia: un turist care făcea scufundări și câțiva pescari locali au fost răniți sau uciși de o creatură marină misterioasă, care își străpunge victimele. Jeremy vine să investigheze.Jeremy Wade, pescar extrem,.

 • 15:35

  Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 8

  108. Dr Kwane discută cu Tammy și cele două prietene ale ei, cățelușa Maddie și pisica Boogie. Un băiat pe nume Shay, mama lui și câinele lor, Shilo, care are hernie, trăiesc de luni de zile în mașina lor.Dr Kwane Stewart tratează animale de companie ale.

 • 16:00

  Animale de companie și problemele lor Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Kerry vine la clinică împreună cu Eric, pisica ei. Kelly vine cu Bear, un American Bullmastiff care refuză să se miște. Țestoasa Dandylion are 12 ani și mușcă mereu oamenii de degetele de la picioare.Animale de companie și stăpânii lor vin să consult.

 • 16:30

  De dragul câinilor, cu Paul O'Grady Sezonul 4 - Episodul 1

  401. Paul o întâlnește pe Hope, care a fost trimisă la adăpost, proprietarii săi fiind acum prea bătrâni pentru a o îngriji. Îl cunoaștem și pe Titch, probabil cel mai murdar câine din istoria adăpostului!Prezentatorul Paul O'Grady se întoarce în adăpostu.

 • 16:55

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Reign, viitor câine polițist, și amicul lui, Ink, încep cursul. Brooke, Blake și Arthur sunt dresați în cadrul programului „Căței în închisoare". Beagle-ii dresați pentru biosecuritate sunt evaluați.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devină.

 • 17:20

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 7

  707. Peter are un caz urgent: Magnum, un cal de curse, a suferit un accident cumplit. În Yorkshire Dales, Julian consultă o lamă adorabilă pe nume Bolly, care are probleme îngrijorătoare la ochi.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienț.

 • 18:10

  Africa la scară mare Sezonul 1 - Episodul 4

  Mashatu. Hrănită de marele fluviu dătător de viață Limpopo, pe ale cărui maluri trăiesc unele dintre speciile emblematice ale Africii, Rezervația Mashatu ne spune povești extraordinare, din vremuri de demult.O serie de aventură și acțiune în ultimele zone.

 • 19:00

  De dragul câinilor, cu Paul O'Grady Sezonul 7 - Episodul 8

  708. Paul ajută la recuperarea lui Maisie, o femelă metis de Mastiff, care a fost operată la cot. El înveselește apoi un Staffie foarte trist, care a fost abandonat chiar la poarta adăpostului Battersea.Prezentatorul Paul O'Grady se întoarce în adăpostul.

 • 19:25

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 4

  104. Reign, viitor câine polițist, și amicul lui, Ink, încep cursul. Brooke, Blake și Arthur sunt dresați în cadrul programului „Căței în închisoare". Beagle-ii dresați pentru biosecuritate sunt evaluați.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devină.

 • 19:50

  Marile fluvii ale lumii Sezonul 1 - Episodul 4

  Zambezi. Sălbatic, imposibil de navigat, emblematicul fluviu african Zambezi are cea mai mare cascadă din lume, curenți amețitori și crocodili devoratori de oameni. Jeremy află de ce are probleme acest gigant.Marile specii de peşti de apă dulce ai lumii d.

 • 20:40

  Ținutul felinelor mari Sezonul 1 - Episodul 2

  Forța frăției. Puțini pot supraviețui în Țara Felinelor Mari. Aici, loialitatea familiei și susținerea părinților sunt vitale pentru supraviețuirea leilor. Nici măcar cei mai puternici nu pot supraviețui fără ele.Trei familii de lei din Zambia se luptă ca.

 • 21:35

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 7

  707. Peter are un caz urgent: Magnum, un cal de curse, a suferit un accident cumplit. În Yorkshire Dales, Julian consultă o lamă adorabilă pe nume Bolly, care are probleme îngrijorătoare la ochi.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum clienț.

 • 22:20

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 2

  Ucigașul din reciful de corali. Sulawesi, Indonezia: un turist care făcea scufundări și câțiva pescari locali au fost răniți sau uciși de o creatură marină misterioasă, care își străpunge victimele. Jeremy vine să investigheze.Jeremy Wade, pescar extrem,.

 • 23:10

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 2

  Furtuni formidabile. Schimbarea climei încălzește apa oceanelor, crește nivelul mărilor și implicit violența uraganelor. Experții spun că ar trebui adăugată Categoria 6 pe scara Saffir-Simpson de clasificare a uraganelor.O serie despre noi fenomene meteo.

 • 00:00

  Incredibil, dar extrem de adevărat Sezonul 1 - Episodul 3

  Poveşti de groază adevărate. Uriaşi blânzi care se înfurie, sclavi-zombie adevăraţi şi roiuri biblice, ieşite parcă din filme de groază. Poveşti înfricoşătoare, extreme, ca de coşmar. Peste tot în jurul nostru există monştri.Urmărim întâlniri în natură ca.

 • 00:45

  Animale de pradă sau de companie? Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Decizia unui individ de a elibera animalele exotice din vasta lui colecţie marchează începutul unui masacru haotic de animale în orăşelul Zanesville din Ohio, devenit ştire de senzaţie în toată lumea.Unii întrec măsura, luându-şi diverse specii sălba.

 • 01:35

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 4

  Topire mutantă. Poate cel mai devastator efect al încălzirii globale a climei este topirea permafrostului, care face să crească nivelul mărilor. Insule locuite ale SUA sunt în pericol să dispară în următorii 10 ani.O serie despre noi fenomene meteo șocant.

 • 02:20

  Disecţii ale giganţilor naturii Sezonul 3 - Episodul 4

  Hipopotamul. Disecţia respingătoare din acest episod prezintă felul în care echipa analizează intestinele şi stomacul unui hipopotam zambian pentru a afla cât de mult poate mânca acest animal.O serie premiată, despre secretele ascunse ale celor mai remarc.

Poimâine (14 August)

 • 00:00

  Incredibil, dar extrem de adevărat Sezonul 1 - Episodul 3

  Poveşti de groază adevărate. Uriaşi blânzi care se înfurie, sclavi-zombie adevăraţi şi roiuri biblice, ieşite parcă din filme de groază. Poveşti înfricoşătoare, extreme, ca de coşmar. Peste tot în jurul nostru există monştri.Urmărim întâlniri în natură ca.

 • 00:45

  Animale de pradă sau de companie? Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Decizia unui individ de a elibera animalele exotice din vasta lui colecţie marchează începutul unui masacru haotic de animale în orăşelul Zanesville din Ohio, devenit ştire de senzaţie în toată lumea.Unii întrec măsura, luându-şi diverse specii sălba.

 • 01:35

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 4

  Topire mutantă. Poate cel mai devastator efect al încălzirii globale a climei este topirea permafrostului, care face să crească nivelul mărilor. Insule locuite ale SUA sunt în pericol să dispară în următorii 10 ani.O serie despre noi fenomene meteo șocant.

 • 02:20

  Disecţii ale giganţilor naturii Sezonul 3 - Episodul 4

  Hipopotamul. Disecţia respingătoare din acest episod prezintă felul în care echipa analizează intestinele şi stomacul unui hipopotam zambian pentru a afla cât de mult poate mânca acest animal.O serie premiată, despre secretele ascunse ale celor mai remarc.

 • 03:10

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 5 - Episodul 4

  504. Julian se grăbește la un caz urgent, căci veterinarul Matt are nevoie de un ajutor experimentat. Tânăra vițică Bonnie se luptă să fete natural, dar vor putea fi oare salvați și ea, și puiul ei?Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale. Cum cli.

 • 04:00

  Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 7

  107. În Skid Row trăiesc cei mai mulți oameni fără adăpost din SUA. Dr Kwane discută cu Walter și câinele lui, Dinker, care are o boală rară. Walter refuză operația, dar acceptă un plan de tratament.Dr Kwane Stewart tratează animale de companie ale oameni.

 • 04:25

  Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 8

  108. Dr Kwane discută cu Tammy și cele două prietene ale ei, cățelușa Maddie și pisica Boogie. Un băiat pe nume Shay, mama lui și câinele lor, Shilo, care are hernie, trăiesc de luni de zile în mașina lor.Dr Kwane Stewart tratează animale de companie ale.

 • 04:55

  Cel mai bun prieten al câinelui Sezonul 2 - Episodul 2

  202. Rudy, un rățoi de Peking, nu le lasă și pe celalte rațe să stea cu bunul lui prieten Barclay, un Golden Retriever. Splah, un cal surd, și-a găsit două bune prietene: caprele de munte Thelma și Louise.Câinii sunt consideraţi cei mai buni prieteni ai o.

 • 05:20

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 4

  Topire mutantă. Poate cel mai devastator efect al încălzirii globale a climei este topirea permafrostului, care face să crească nivelul mărilor. Insule locuite ale SUA sunt în pericol să dispară în următorii 10 ani.O serie despre noi fenomene meteo șocant.

 • 06:20

  Puterea vulcanilor Sezonul 1 - Episodul 1

  Anii când vara nu a mai venit. O epidemie care ameninţă Europa, urme de sulf în gheaţa din Groenlanda şi un lac misterios de la capătul lumii. Ce are în comun un vulcan cu toate acestea? Foarte multe!Marile erupţii vulcanice se produc foarte rar, ţinând c.

 • 07:15

  Puterea vulcanilor Sezonul 1 - Episodul 2

  La umbra munţilor în flăcări. Mai mulţi oameni ca oricând locuiesc acum aproape de vulcani sau chiar pe versanţii lor. Aceşti giganţi par adormiţi, iar oraşele se dezvoltă aparent în condiţii sigure, dar aparenţele pot să înşele.Marile erupţii vulcanice s.

 • 08:10

  Vulcanii: Forțe care distrug și creează Sezonul 1 - Episodul 1

  101. Ne întoarcem în timp, înainte ca microcontinentul Zealandia să se fi desprins de Gondwana. Aflăm cum arăta Noua Zeelandă într-o perioadă când se produceau erupții vulcanice masive.Activitatea vulcanică a jucat un rol semnificativ în evoluția Noii Zee.

 • 09:00

  Vulcanii: Forțe care distrug și creează Sezonul 1 - Episodul 2

  102. Cum trăim în prezent alături de puterea titanică a vulcanilor? Studiem utilizarea forțelor vulcanice ca sursă alternativă de energie, ca obiectiv turistic și ca obiect de studiu științific.Activitatea vulcanică a jucat un rol semnificativ în evoluția.

 • 09:45

  Vulcanii: Forțe care distrug și creează Sezonul 1 - Episodul 3

  103. Când se va produce un eveniment major, ce ar putea fi, unde ar putea avea loc și ce urmări va avea pentru Noua Zeelandă? Cum va modifica activitatea vulcanică peisaje formate în milioane de ani?Activitatea vulcanică a jucat un rol semnificativ în evo.

 • 10:30

  Pământul în schimbare Sezonul 1 - Episodul 1

  Vulcani ucigători. Explorăm o erupţie vulcanică monstruoasă, care a grăbit instalarea "Micii epoci glaciare" din Evul Mediu, a distrus un întreg regat şi a lăsat urme pe ambii poli ai Pământului.În această serie extraordinară, specialişti în catastrofe na.

 • 11:20

  Pământul în schimbare Sezonul 1 - Episodul 2

  Uragane ucigătoare. Uragane şi superfurtuni au secerat mii de vieţi omeneşti de pe tot globul. Meteorologi ca Dr Kerry Emanuel ne avertizează că aceste fenomene vor deveni tot mai puternice şi mai frecvente.În această serie extraordinară, specialişti în c.

 • 12:10

  Pământul în schimbare Sezonul 1 - Episodul 3

  Inundaţii ucigătoare. Se întâmplă ceva ciudat în Rusia: valuri uriaşe s-au format în peisajul siberian, parcă cioplite în pământ. Sunt zăcăminte uriaşe, de până la 300 de metri înălţime.În această serie extraordinară, specialişti în catastrofe naturale id.

 • 13:00

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 3

  Îngheț mutant. Pământul care e tot mai cald încălzește curenții din atmosferă și face temperaturile arctice să coboare spre sud, aducând cu ele fenomene ca viscole cumplite, cicloane-bombă și tsunami-uri înghețate.O serie despre noi fenomene meteo șocante.

 • 13:50

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 8

  708. Julian ajută o viitoare mămică de la ferma lui Alan Inman, care are o naștere cu probleme. Scruff, un cățel iubit, suferă o operație care i-ar putea schimba viața: Peter îi extirpă două tumori enorme.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale.

 • 14:35

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 3

  Malaezia: Monstrul din lac. Doi bărbați dispar pe un lac izolat din Malaezia. Jeremy vrea să-l găsească pe posibilului lor ucigaș și pleacă să-și caute un vechi adversar, unicul „monstru al apelor" pe care nu l-a putut prinde.Jeremy Wade, pescar extrem, c.

 • 15:25

  Veterinarul străzii Sezonul 1 - Episodul 9

  109. După ce aude poveștile câtorva oameni ai străzii, Genesis e copleșită de emoții. Ca s-o mai însenineze, echipa îl vizitează pe Charlie, în sanctuarul căruia trăiesc 100 de animale exotice salvate.Dr Kwane Stewart tratează animale de companie ale oame.

 • 15:55

  Animale de companie și problemele lor Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Primii pacienți sunt Claire și Mac, Collie-ul ei, care are fobie de spații deschise. Natalie vine cu Carla, un Pug care miroase urât. Un alt pacient e Barney, un papagal irascibil.Animale de companie și stăpânii lor vin să consulte, la o clinică spec.

 • 16:20

  De dragul câinilor, cu Paul O'Grady Sezonul 4 - Episodul 2

  402. Un yorkshire terrier dă naștere unor pui adorabili, însă unul dintre ei este dus imediat la departamentul de urgențe. Un Husky are probleme cu șoldul după ce a fost ținut în cușcă ani de zile.Prezentatorul Paul O'Grady se întoarce în adăpostul pentru.

 • 16:45

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Iko, un Beagel dresat pentru misiuni de biosecuritate, vrea să înceapă treaba mai repede. Aflăm ce învață câinii utilitari Brooke, Blake și Arthur în închisoare și ce mai fac Carley, Clarke și Raptor.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devin.

 • 17:10

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 8

  708. Julian ajută o viitoare mămică de la ferma lui Alan Inman, care are o naștere cu probleme. Scruff, un cățel iubit, suferă o operație care i-ar putea schimba viața: Peter îi extirpă două tumori enorme.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale.

 • 18:00

  Africa la scară mare Sezonul 1 - Episodul 5

  MalaMala. Celebra rezervație de vânătoare MalaMala are 13.350 de hectare: o regiune fascinantă, plină de specii sălbatice. E locul unde turiștii încă au șanse foarte mari să vadă animalele sălbatice din Africa.O serie de aventură și acțiune în ultimele zo.

 • 18:50

  De dragul câinilor, cu Paul O'Grady Sezonul 7 - Episodul 1

  701. La începutul celui de-al șaptelea sezon, Paul întâlnește o femelă de Teckel salvată, împreună cu puii ei mici, de chinul gestațiilor repetate dintr-o crescătorie. Unul dintre pui îl cucerește pe Paul.Prezentatorul Paul O'Grady se întoarce în adăpostu.

 • 19:20

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 5

  105. Iko, un Beagel dresat pentru misiuni de biosecuritate, vrea să înceapă treaba mai repede. Aflăm ce învață câinii utilitari Brooke, Blake și Arthur în închisoare și ce mai fac Carley, Clarke și Raptor.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devin.

 • 19:45

  Brigada canină: Școala pentru căței Sezonul 1 - Episodul 6

  106. E o zi mare pentru Ink, câine polițist dresat de mic. Ce fac câinii utilitari Frankie, Pearl și Ava? Câinii-ghid Carley și Clark sunt evaluați. Dresați pentru biosecuritate, Iko și Jagger au necazuri.Urmărim evoluția cățelușilor instruiți ca să devin.

 • 20:10

  Feroce! Sezonul 1 - Episodul 3

  Mexic. Steve Backshall se îndreaptă spre apele mexicane pentru a înota alături de crocodili și face scufundări în căutarea rechinilor-taur. În timp ce se află sub valuri, echipamentul i se defectează.În această serie incitantă, Steve Backshall, expert în.

 • 21:00

  Povești furtunoase Sezonul 1 - Episodul 5

  105. În Texas Hill Country, o viitură ucide 13 persoane și distruge 350 de case. Un tată privește neputincios cum apele îi distrug casa, iar soția și copiii lui sunt târâți de curent.Urmărim povești cu fenomene meteo ucigătoare sau dezastre naturale din u.

 • 22:05

  Veterinarii din Yorkshire Sezonul 7 - Episodul 8

  708. Julian ajută o viitoare mămică de la ferma lui Alan Inman, care are o naștere cu probleme. Scruff, un cățel iubit, suferă o operație care i-ar putea schimba viața: Peter îi extirpă două tumori enorme.Echipa Centrului Skeldale e pasionată de animale.

 • 22:50

  Monştrii apelor Sezonul 9 - Episodul 3

  Malaezia: Monstrul din lac. Doi bărbați dispar pe un lac izolat din Malaezia. Jeremy vrea să-l găsească pe posibilului lor ucigaș și pleacă să-și caute un vechi adversar, unicul „monstru al apelor" pe care nu l-a putut prinde.Jeremy Wade, pescar extrem, c.

 • 23:40

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 3

  Îngheț mutant. Pământul care e tot mai cald încălzește curenții din atmosferă și face temperaturile arctice să coboare spre sud, aducând cu ele fenomene ca viscole cumplite, cicloane-bombă și tsunami-uri înghețate.O serie despre noi fenomene meteo șocante.

 • 00:25

  Incredibil, dar extrem de adevărat Sezonul 1 - Episodul 4

  Dueluri mortale. Invadatori riverani explozivi, reptile uriaşe care dau năvală şi tirani care luptă să-şi distrugă rivalii. Confruntări şi coliziuni care ignoră orice limite, într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.Urmărim întâlniri în natură care s-au încheia.

 • 01:20

  Animale de pradă sau de companie? Sezonul 1 - Episodul 6

  106. În anii 1980, Randy Miller era cunoscut pentru cascadoriile cu animale; avea un talent unic şi o legătură incredibilă cu anumite exemplare. Acum e cunoscut ca proprietarul lui Rocky, un urs de 180 kg.Unii întrec măsura, luându-şi diverse specii sălba.

 • 02:05

  Mutații meteo Sezonul 1 - Episodul 5

  Pământul mutant. Cum Pământul se încălzește, constatăm o creștere a numărului, frecvenței și intensității cu care se produc surpări și alunecări de teren. Efectul de seră are legătură cu cutremurele și tsunami-urile.O serie despre noi fenomene meteo șocan.

 • 02:55

  Disecţii ale giganţilor naturii Sezonul 3 - Episodul 5

  Calul de curse. Calul de curse este capabil de viteză şi rezistenţă incredibilă. Vedem cum anatomia lor îi face să fie cei mai mari atleţi de pe planetă analizând disecţia din acest episod.O serie premiată, despre secretele ascunse ale celor mai remarcabi.